Hodnoceni receptu: 3.2

Gratinovaný ananas a banán s vinným sabayone

Hodnoceni receptu: 3.2

Ananas a banán: 1. Z cukru, medu a másla připravíme karamel, přidáme šťávu z pomerančů, povaříme a přilijeme smetanu. … více o Gratinovaný ananas a banán s vinným sabayone

Hodnoceni receptu: 3.08

Bramborové těsto-recept po babičce

Hodnoceni receptu: 3.08

Vařené studené brambory postrouháme nebo umeleme na masovém mlýnku, smícháme s ostatními surovinami. Pokud se těsto… více o Bramborové těsto-recept po babičce

Hodnoceni receptu: 3

Nudle s kuřecím masem v sýrové omáčce

Hodnoceni receptu: 3

Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Přidáme tavené sýry a až se rozpustí, vše… více o Nudle s kuřecím masem v sýrové omáčce

Hodnoceni receptu: 3.06

Blesková rýže kari podle Lidušky

Hodnoceni receptu: 3.06

Na rozpáleném oleji orestujeme propláchnutou a okapanou rýži. Až zbělá, vmícháme do ní kari, zalijeme vodou, osolíme,… více o Blesková rýže kari podle Lidušky

Tenké placky

Hodnoceni receptu: 3.14

Vařené brambory nastrouháme na drobno a nebo protlačíme lisem, osolíme, přidáme vejce a s hladkou moukou (množství je… více o Tenké placky

Bramborové noky – příloha ke gulášům

Hodnoceni receptu: 3.45

Ve slupce uvařené brambory oloupeme a necháme nejlépe do druhého dne vychladit. Potom je jemně nastrouháme, přidáme… více o Bramborové noky – příloha ke gulášům

Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.33

Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: