Hodnoceni receptu: 3.18

Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 3.18

Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 2.33

Polévka z chřestu

Hodnoceni receptu: 2.33

Chřest oloupáme, tvrdké konce odřízneme (cca 2-3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme… více o Polévka z chřestu

Hodnoceni receptu: 2.5

Pseudo-čína

Hodnoceni receptu: 2.5

Na pánvi (wok) necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuly, přidáme na kostky nakrájená kučecí masa a zprudka… více o Pseudo-čína

Hodnoceni receptu: 3

Divočák po myslivecku

Hodnoceni receptu: 3

Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku.… více o Divočák po myslivecku

Sutlijač z Kiziltepe

Hodnoceni receptu: 2.46

Přivedeme 0,8 l mléka do varu spolu s cukrem. Přidáme okapanou rýži, krátce za častého míchání povaříme a přidáme… více o Sutlijač z Kiziltepe

Kotleta

Hodnoceni receptu: 2.33

Kotlety naklepeme, lehce osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Kotlety… více o Kotleta

Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Hodnoceni receptu: 3.29

Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: