Buchta z acida

Suroviny dáme do mísy a pořádně promícháme, aby nebyly hrudky. Těsto nalijeme do vysypaného pekáče a pečeme v troubě… více o Buchta z acida
Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
Vytvořit kvásek,vypracovat těsto a nakonec přidat máslo a rum a opět vypracovat.Vykynuté těsto jednou srazit a necháme… více o Koblihy
Kuřecí maso pokrájíme na kousky,pórek na kolečka dáme do misky,osolíme,posypeme kari,zakápneme cca 2 lžícemi oleje a… více o Kuře MACO
Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme asi 30 minut… více o Amur v bylinkovém těstíčku
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme ho, opepříme ho a přidáme kmín. Maso osmahneme na oleji (může se přidat i cibule,… více o Vepřové s mrkví
Do kastrůlku Trošičku sádla rospustíme a přidáme cibulku. Oloupané buřtíky přihodíme do pekáčku a po chvilce přidáme… více o Buřty na černém pivu
1. Brokolici rozebereme na stejně velké růžičky, košťály nakrájíme na plátky asi 5 mm silné - nevyhazujeme! 2.… více o Brokolice podle Simony Stašové