Hodnoceni receptu: 3.77

Dědovy langoše

Hodnoceni receptu: 3.77

Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše

Hodnoceni receptu: 3.5

Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 3.5

Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 2.75

Smetanová pórková polévka s bramborem

Hodnoceni receptu: 2.75

Pórek očistíme, pokrájíme na kolečka a na rozpuštěném másle ho osmažíme dosklovata. Pak zaprášíme moukou, ještě chvíli… více o Smetanová pórková polévka s bramborem

Hodnoceni receptu: 4

Letní mls

Hodnoceni receptu: 4

Nejdříve si upečeme piškot. Můžete použít svůj recept na piškot - tenhle mám však ráda, protože je pěkně nadýchaný. 4… více o Letní mls

Nebe v hubě

Hodnoceni receptu: 3.12

Na vále zpracujeme rukama hladké těsto. Rozdělíme je na poloviny. Každou polovinu položíme na plech vyložený papírem na… více o Nebe v hubě

Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.14

Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: