Křupavé kuřecí nudličky podle…
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, trochu osolíme a necháme odležet v podmáslí, nejlépe přes noc. Slané krekry (1… více o Křupavé kuřecí nudličky podle Nigelly
Na vále smícháme suroviny (na těsto) a vypracujeme pěkné hladké těsto. Rozdělíme ho na 2-4 díly, podle toho, kolik… více o Nacpánek – závin
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb
Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme). … více o Domácí tmavý chléb s ořechy
Na rozpálený olej dáme nadrobno nakrájenou chilli papričku (pokud chcete pálivější jídlo, necháte jadérka), přidáme… více o Ďábelské menu
Všechny ingredience slijeme dohromady, pořádně protřepeme nebo promícháme. Hotový zpěněný nápoj přelijeme do sklenice… více o Piña Colada
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku… více o Kvikot z Raffaelova kotle
Ohřát mléko (nevařit), do něj rozdrobit kvasnice, přidat kostku cukru a udělat kvásek, nechat kynout v teple. Do… více o Pizza - Langoše