Hodnoceni receptu: 2.75

Grázlův bramborový mls

Hodnoceni receptu: 2.75

Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls

Hodnoceni receptu: 3.5

Nacpánek – závin

Hodnoceni receptu: 3.5

Na vále smícháme suroviny (na těsto) a vypracujeme pěkné hladké těsto. Rozdělíme ho na 2-4 díly, podle toho, kolik… více o Nacpánek – závin

Hodnoceni receptu: 2.78

Avokádový předkrm

Hodnoceni receptu: 2.78

Avokádo oloupeme, rozkrojíme na půl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm

Hodnoceni receptu: 3.12

Utopenci v aspiku

Hodnoceni receptu: 3.12

Ocet a litr vody + sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu - podravku svaříme. Necháme 3 minuty vařit,… více o Utopenci v aspiku

Pálivec

Hodnoceni receptu: 4.25

Vše očistíme a pomeleme, přidáme olej, ocet, cukr a Deko a vaříme 2 hodiny. Plníme do sklenicek a sterilujeme 20 minut… více o Pálivec

Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.09

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí

Barevná minutka - trikolora

Hodnoceni receptu: 3

Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a… více o Barevná minutka - trikolora

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: