Ruský guláš

Maso si nachystáme, osolíme a opepříme a opečeme na rozpáleném oleji, až se zatáhne a odstavíme je z ohně. Ve větším… více o Ruský guláš
Fazole nechat namočit přes noc. Druhý den slít vodu, fazole přesypat do hrnce, zalít znovu (3 cm nad), a přivést k… více o Domácí pečené fazole
Do vody dáme heru a sůl, přivedeme k varu. Do vroucí vody a za stálého míchání přisypeme polovinu (200 g) mouky a… více o Knedlíčky z odpalovaného těsta
Recept je vhodný na oslavy, je zdravější než chemické limonády, ale je stejně lahodný. Má sladkokyselou chuť, kterou… více o Dýňová šťáva
Brambory nastrouháme a na cibulce zpěníme spařenou umletou kapustu. Česnek prolisujeme. Vymazaný pekáč vysypaný… více o Bramborový prejt
Do mísy nastrouháme syrové a vařené brambory (knedlíky jsou pak měkčí), přidáme vejce, sůl a mouku, promícháme a… více o Drbáky s vepřovým pleckem
Brambory omyjete studenou vodou, nakrájíte. Nakrájený brambory hodíte do hrnce s vařící, osolenou vodou a buď se na ně… více o Brambory s tvarohem
Nejdříve si upečeme piškot. Můžete použít svůj recept na piškot - tenhle mám však ráda, protože je pěkně nadýchaný. 4… více o Letní mls