Hodnoceni receptu: 3.28

Vepřové plátky v listovém těstě

Hodnoceni receptu: 3.28

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi oleje a koření, jak kdo má rád, např. grilovací koření,… více o Vepřové plátky v listovém těstě

Hodnoceni receptu: 2.75

Grázlův bramborový mls

Hodnoceni receptu: 2.75

Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls

Hodnoceni receptu: 3.77

Dědovy langoše

Hodnoceni receptu: 3.77

Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše

Hodnoceni receptu: 2.83

Rybí filé v pivním těstě

Hodnoceni receptu: 2.83

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě

Knedlíčky z odpalovaného těsta

Hodnoceni receptu: 2.6

Do vody dáme heru a sůl, přivedeme k varu. Do vroucí vody a za stálého míchání přisypeme polovinu (200 g) mouky a… více o Knedlíčky z odpalovaného těsta

Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Hodnoceni receptu: 3.29

Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Hodnoceni receptu: 3.2

Maso pokrájíme na plátky. Po krajích plátky nařežeme, aby se nezkroutily při smažení. Naklepeme je a nasolíme, pak je… více o Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: