Hodnoceni receptu: 2.62

Atlasovy řecké patates sto fourno

Hodnoceni receptu: 2.62

Ve velké míse smícháme citronovou šťávu, vodu, extra panenský olivový olej, přídáme sůl, sladkou papriku, česnek a… více o Atlasovy řecké patates sto fourno

Hodnoceni receptu: 3

Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a v osolené vodě vaříme 5-10 minut. Brambory musí zůstat pevné, nesmí se začít… více o Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 2.67

Dýňovo-špenátové lasagne

Hodnoceni receptu: 2.67

Troubu předehřejte na 200 °C. Zapékací formu vymažte máslem. Plátky dýně povařte s trochou vody doměkka. V pánvi… více o Dýňovo-špenátové lasagne

Hodnoceni receptu: 2.67

Pomazánka z taveného sýru

Hodnoceni receptu: 2.67

Sýr vyšleháme s mlékem, ochutíme rajčatovým protlakem, česnekem a solí. více o Pomazánka z taveného sýru

Maďarský okurkový salát

Hodnoceni receptu: 2.73

Okurky oloupeme a nastrouháme na plátkovém struhadle. Osolíme aby pustili vodu a počkáme 5-10 minut. Poté po hrsti… více o Maďarský okurkový salát

Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 2.82

Příprava boloňské omáčky: Na oleji a cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, necháme restovat asi 10 minut do… více o Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno

Hodnoceni receptu: 2.17

Na řízky nakrájíme a vyklepeme maso, následně osolíme a opepříme a natřeme hořčici. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se… více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: