Srbský guláš

Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Kostičky cibule osmahneme dozlatova, přisypeme papriku, ihned ji zalijeme octem, za… více o Srbský guláš
Menší formu, vyložíme potravinářskou folii. Tmavou čokoládu nalámeme do jedné misky a bílou do druhé misky. Smetanu… více o Bílo-tmavá čokoláda
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Na másle nebo oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou dýni, kterou také… více o Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když… více o Zelí mlsných Řeků
Do hrnce dáme dva litry vody, přidáme oloupané nakrájené brambory a jednu cibuli, osolíme a necháme vařit. Na pánvi na… více o Polévka z rybího filé
Uděláme kvásek, - zpracujeme v těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí děláme koláčky, které plníme dle chuti -… více o Koláčky z Bystřice