Hodnoceni receptu: 2.5

Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

Hodnoceni receptu: 2.5

Hermelíny podélně rozřízneme a na řeznou stranu přitiskneme plátek šunky (velikost si upravíme). Z vajec, piva, mouky,… více o Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

Hodnoceni receptu: 3

Mletý bůček se směsí sýrů

Hodnoceni receptu: 3

Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem… více o Mletý bůček se směsí sýrů

Hodnoceni receptu: 3.14

Hamburgery podle Honzíka

Hodnoceni receptu: 3.14

Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka

Hodnoceni receptu: 2.83

Pečené brambory plněné rajčaty

Hodnoceni receptu: 2.83

Brambory i se slupkou pečlivě omyjeme a uvaříme doměkka. Vodu slijeme, brambory rozpůlíme a necháme vychladnout. … více o Pečené brambory plněné rajčaty

Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.22

1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Hodnoceni receptu: 3.29

Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: