Hodnoceni receptu: 3.31

Celožitný tmavý chléb

Hodnoceni receptu: 3.31

Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb

Hodnoceni receptu: 2.7

Prácheňská polévka

Hodnoceni receptu: 2.7

Kořenovou zeleninu očistíme, opláchneme a jemně nastrouháme, očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Obojí přidáme do… více o Prácheňská polévka

Hodnoceni receptu: 2.3

Ořechy v karamelu

Hodnoceni receptu: 2.3

Cukr s vodou dáme svařit na světlý karamel přidáme kousek másla a lžičku smetany, odstavíme v vmícháme ořechy. Občas… více o Ořechy v karamelu

Hodnoceni receptu: 2.87

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Hodnoceni receptu: 2.87

Na másle nebo oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou dýni, kterou také… více o Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Grázlův bramborový mls

Hodnoceni receptu: 2.75

Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls

Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 3.5

Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné

Nacpánek – závin

Hodnoceni receptu: 3.5

Na vále smícháme suroviny (na těsto) a vypracujeme pěkné hladké těsto. Rozdělíme ho na 2-4 díly, podle toho, kolik… více o Nacpánek – závin

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: