Hodnoceni receptu: 2.33

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Hodnoceni receptu: 2.33

Zázvor nastrouháme na hrubém struhadle. Loupat ho nemusíme, stačí ho jen dobře omýt, nebo vydrbat kartáčkem. Z citronu… více o Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Hodnoceni receptu: 3.22

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Hodnoceni receptu: 3.22

Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme… více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Hodnoceni receptu: 3

Zmrzlina – čokoládová a stracciatella

Hodnoceni receptu: 3

Práškové šlehačky ušleháme s tekutou šlehačkou a mlékem. Vmícháme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali vanilkový… více o Zmrzlina – čokoládová a stracciatella

Hodnoceni receptu: 2.71

Zázvorky – staročeské vánoční cukroví

Hodnoceni receptu: 2.71

Všechny suroviny smícháme a na vále a vypracujeme poměrně tuhé, hladké těsto. Vyválíme asi 3 mm silnou placku.… více o Zázvorky – staročeské vánoční cukroví

Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3.2

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory… více o Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

Plundrové těsto

Hodnoceni receptu: 3.1

Z droždí, cukru a trošky vlažného mléka uděláme kvásek, vmícháme do mouky, přidáme vejce, mléko a sůl a zpracujeme… více o Plundrové těsto

Vídeňský bramborový salát Plachutta

Hodnoceni receptu: 3.5

1) očistit brambory, neloupat, vložit do vařící osolené vody, uvařit do rel. pevné konzistence bez rozvařených okrajů -… více o Vídeňský bramborový salát Plachutta

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: