Sloní žrádlo

Nakrájíme salám, okurky a cibuli. Zahřejeme (ale nevaříme) kečup, ocet, olej a cukr. Přidáme chilli koření a majolku,… více o Sloní žrádlo
Z listového těsta vyválime obdélník, který na středu posypeme oloupanými a na plátky nebo nastrouhanými jablky,… více o Jablečný závin z listového těsta
1. Lososa si nachystáme na plátky, resp. porce. Osolíme, obalíme v čerstvém kopru, dáme chvilku odležet. 2. Uvaříme si… více o Losos na kopru se špenátovými brambory
Chřest slijeme a (bez nálevu) dáme vařit. Jakmile voda začne vřít, vaříme asi 5 minut na mírném ohni. Na pánvi na plném… více o Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve… více o Křupavé cibulové kroužky
Upečeme klasické palačinky. Nakrájenou cibuli orestujeme na trošce oleje, vložíme vymačkané a nakrájené zelí a na… více o Smažené palačinky
Ze všeho nejdříve rozklepeme plátky krkovičky na slabší plátky a zamotáme je do ruličky (každou zvlášť). Do vyšší… více o Opilé krkovičky
Řízky podélně prokrojíme, aby byly tenčí a dobře se propekly. **Uděláme marinádu:** bylinky nasekáme na jemno (já… více o Kuřecí řízky na bylinkách