Hodnoceni receptu: 2.57

Vepřové maso v omáčce

Hodnoceni receptu: 2.57

Na sádle nebo na oleji zpěníme cibulku a orestujeme plátky masa. Přidáme vše ostatní kromě mouky a trochu podlijeme.… více o Vepřové maso v omáčce

Hodnoceni receptu: 3.88

Zapečené rybí filé

Hodnoceni receptu: 3.88

- filé nakořenit grilovacím kořením, osolit - lehce osmahnout po obou stranách - na dno pekáče cibuli - na ní filé … více o Zapečené rybí filé

Hodnoceni receptu: 3

Tvarohový závin

Hodnoceni receptu: 3

Máslo, tvaroh a mouku zpracujeme v těsto, necháme asi 30 minut odpočinout. Potom vyválíme užší dlouhý plát, posypeme… více o Tvarohový závin

Hodnoceni receptu: 3.4

Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta

Hodnoceni receptu: 3.4

V kastrolu s nepřilnavým dnem přiveďte k varu mléko se špetkou soli a polovinou másla. Přisypte mouku a za stálého… více o Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta

Drůbeží cihla

Hodnoceni receptu: 2.36

Vejce rozmícháme s moukou, špetkou soli a postupně za stálého míchání přiléváme mléko, až získáme hustou směs. Formu na… více o Drůbeží cihla

Velikonoční sekanina

Hodnoceni receptu: 2

Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené… více o Velikonoční sekanina

Ukrajinský boršč

Hodnoceni receptu: 3.6

Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém… více o Ukrajinský boršč

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: