Bramborové vdolky

Strouhané vařené brambory dáme do mísy, trošku osolíme, přidáme droždí, které jsme rozpustili v mléce se lžící cukru.… více o Bramborové vdolky
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,… více o Kolínka se zelím a nivou
Vše smícháme a uděláme silnější placičky na vymazaný plech. Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C cca 15 min., poté… více o Tvarohovo-bramborové placky
Krevety oloupeme a vyndáme z hřbetu střívko. V hrnci svaříme bílé víno až na pětinu původního množství. Na pánvi dáme… více o Krevety s omáčkou z bílého vína
ušlehat máslo s oběma cukry, poté přidat vejce a vanilkový extrakt. v jiné míse smíchat ostatní suché suroviny. … více o Sušenky
Drůbeží játra a drůbeží srdíčka očistíme a opláchneme studenou vodou.Srdíčka spaříme horkou vodou a scedíme. Cibuli… více o Drůběží játra a srdce
Na oleji zpěníme 1 větší cibuli, pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě… více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně
Nejprve rozšleháme tvaroh s mlékem a olejem do hladké hmoty, pak přidáme mouku s práškem a sůl a vypracujeme vláčné… více o Plnění šneci