Hodnoceni receptu: 3.4

„Skořicový elixír“

Hodnoceni receptu: 3.4

Dvě lžíce mleté skořice přelijeme litrem vřelé vody a necháme při pokojové teplotě vychladnout, pak přecedíme přes… více o „Skořicový elixír“

Hodnoceni receptu: 2.33

Tode in the hole

Hodnoceni receptu: 2.33

Malý pekáč vymažeme máslem a na dno položíme klobásky. Vložíme na 10 minut do vyhřáté trouby (180°C) poté klobásky… více o Tode in the hole

Hodnoceni receptu: 2.82

Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory

Hodnoceni receptu: 2.82

Kolínka zbavíme přebytečného tuku, sundáme blanky, maso omyjeme, pak narovnáme do pekáče 2. Přidáme nakrájený celer,… více o Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory

Hodnoceni receptu: 2.89

Zbojnické kolínko

Hodnoceni receptu: 2.89

Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko

Bramborový makovec

Hodnoceni receptu: 3.3

Žloutky utřeme s cukrem a mlékem do pěny, přidáme najemno nastrouhané brambory, krupici, skořici, špetku mletého… více o Bramborový makovec

Stehýnka v pivním těstě

Hodnoceni receptu: 4.67

Nejdříve si připravíme majonézu. Do majonézy vmícháme hořčici a kapary. Osolíme a opepříme. Nakrájíme vejce a spolu s… více o Stehýnka v pivním těstě

Chleba – J&H

Hodnoceni receptu: 2.83

Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: