Hodnoceni receptu: 2.78

Avokádový předkrm

Hodnoceni receptu: 2.78

Avokádo oloupeme, rozkrojíme na půl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm

Hodnoceni receptu: 2.82

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.8

Šunkový mls podle Vojty

Hodnoceni receptu: 2.8

Na plátek šunky položíme porci nivy, zabalíme, spíchneme párátkem, obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném tuku… více o Šunkový mls podle Vojty

Hodnoceni receptu: 2.89

Zbojnické kolínko

Hodnoceni receptu: 2.89

Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko

Domácí tmavý chléb s ořechy

Hodnoceni receptu: 2.14

Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme). … více o Domácí tmavý chléb s ořechy

Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.09

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí

Celožitný tmavý chléb

Hodnoceni receptu: 3.31

Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: