Hodnoceni receptu: 3.18

Džuveč

Hodnoceni receptu: 3.18

Na rozehřátý olej se dá pokrájená cibule a na kostičky nakrájené maso. Zadusí se a po chvilce se přidá červená paprika,… více o Džuveč

Hodnoceni receptu: 3.22

Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.22

1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Hodnoceni receptu: 3

Bramboráky

Hodnoceni receptu: 3

Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme… více o Bramboráky

Hodnoceni receptu: 3.6

Ukrajinský boršč

Hodnoceni receptu: 3.6

Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém… více o Ukrajinský boršč

Moravské flíčky

Hodnoceni receptu: 3.6

Flíčky uvaříme dle návodu na obalu a přecedíme. Na sádle osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kostky uzeného… více o Moravské flíčky

Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Hodnoceni receptu: 3.29

Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

Bramborový oběd

Hodnoceni receptu: 3.75

Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i… více o Bramborový oběd

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: