Vepřový řízek s holandskou omáčkou

Brokolici očistíme a rozdělíme na růžičky. Očištěný košťál nakrájíme na kostičky. Také mrkev očistíme a nařežeme… více o Vepřový řízek s holandskou omáčkou
Než začneš, vyndej si z lednice máslo (Zlatou hanou) a dej se Salkem na stejné místo, aby měli stejnou teplotu a… více o Medovník z Počernic
Svaříme 200 g cukru, 50 g másla, 2 lžíce medu a skořici. Do vlažného zamícháme vejce, mouku a sodu. Vyválíme a na… více o Medové řezy z jeslí
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.… více o Rybí filé pečené s jogurtem
Meruňky opláchneme, necháme okapat, pokrájíme na malé kousíčky a promícháme se dvěma lžícemi mouky. V míse utřeme tuk… více o Meruňkový chlebíček
V kastrůlku svařím ve vodě skořici a hřebíček, aby se trocha vody odpařila. Můžete přidat jako chuťovku i špetičku… více o Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda
Z mléka, cukru a droždí si připravíme kvásek. Ostatní suroviny dáme do mísy a přidáme kvásek. Hodně vypracujeme a… více o Koblihy z majolky
Kořenovou zeleninu očistíme, opláchneme a jemně nastrouháme, očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Obojí přidáme do… více o Prácheňská polévka