Hodnoceni receptu: 3.57

Boršč

Hodnoceni receptu: 3.57

1. varianta: Hovězí maso vařit se zeleninou, b. listem a kořením. Později přidat vepřové (obojí vcelku). Řepu umýt a… více o Boršč

Hodnoceni receptu: 2.83

Znojemské vepřové plátky

Hodnoceni receptu: 2.83

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a lehce obalíme moukou. Narychlo osmahneme na pánvi, aby se maso… více o Znojemské vepřové plátky

Hodnoceni receptu: 2.29

Ořechové lodičky z těsta bez cukru

Hodnoceni receptu: 2.29

Z přísad vypracujeme těsto - pokud použijeme vlašské ořechy, rozsekáme je v mixéru, až vznikne kompaktní mastná hmota -… více o Ořechové lodičky z těsta bez cukru

Hodnoceni receptu: 3

Jablečný makovec

Hodnoceni receptu: 3

Semlít mák. Jablka jsem dala zavařená, necelé dvě sklenice, zamíchala jsem do nich solamyl (asi 2 lžíce). Velký… více o Jablečný makovec

Žmolenka z brambor

Hodnoceni receptu: 3.36

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a protlačíme lisem na vařené brambory (prodával se v domácích potřebách, ale nevím,… více o Žmolenka z brambor

Šťouchané brambory s cibulí a pórkem

Hodnoceni receptu: 3.38

Brambory uvaříme až mírně rozvaříme, cibuli nakrájíme a pomalinku smažíme do měkka, nejlépe na sádle, když je téměř… více o Šťouchané brambory s cibulí a pórkem

Štrúdl z listového těsta

Hodnoceni receptu: 1

Jablka je lepší nastrouhat na hrubo, nebo na plátky. Ořechy spíše nasekáme, místo umletí. Těsto rozválíme a posypeme… více o Štrúdl z listového těsta

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: