Kotlety po čínsku

- kotlety naklepeme - smícháme vejce, solamyl, kečup, česnek, majoránku, pepř a kari - kotlety do směsi namočíme… více o Kotlety po čínsku
Maso pokrájíme na plátky. Po krajích plátky nařežeme, aby se nezkroutily při smažení. Naklepeme je a nasolíme, pak je… více o Sedlácké karé (kotleta) – minutka
Do hrnce dáme dva litry vody, přidáme oloupané nakrájené brambory a jednu cibuli, osolíme a necháme vařit. Na pánvi na… více o Polévka z rybího filé
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a… více o Barevná minutka - trikolora
Vepřové maso pokrájíme na nudličky(kostky),které osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo… více o Vepřové s cibulí – minutka
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření… více o Utopenci v pivním nálevu
Ocet a litr vody + sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu - podravku svaříme. Necháme 3 minuty vařit,… více o Utopenci v aspiku
Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když… více o Zelí mlsných Řeků