Kuřecí řízky se žampionovou omáčkou

Víno svaříme s vodou, přidáme žampiony nakrájené na čvrtky (příp. osminky - podle velikosti) a necháme přejít varem.… více o Kuřecí řízky se žampionovou omáčkou
V tlakovém hrnci vaříme 45 min. salko. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s tukem, vymícháme do hladké polevy. Do… více o Domácí toffifee
Filé marinujeme alespoň 2 hodiny ve směsi citronové šťávy, sojové omáčky a česneku. Květák a brokolici pokrájíme na… více o Polynéské filé
Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko
Na dno mísy cibuli, přidám mraženou zeleninu, rybu s kořením - trouba 200 C. Po 20 minutách přidám nahoru jogurt bílý s… více o Pangasius v krustě
Na rozpálený olej dáme nadrobno nakrájenou chilli papričku (pokud chcete pálivější jídlo, necháte jadérka), přidáme… více o Ďábelské menu
Smícháme všechno dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný moučník. … více o Makovec raz dva
Uděláme kvásek, - zpracujeme v těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí děláme koláčky, které plníme dle chuti -… více o Koláčky z Bystřice