Hodnoceni receptu: 3.2

Bílo-tmavá čokoláda

Hodnoceni receptu: 3.2

Menší formu, vyložíme potravinářskou folii. Tmavou čokoládu nalámeme do jedné misky a bílou do druhé misky. Smetanu… více o Bílo-tmavá čokoláda

Hodnoceni receptu: 3.67

Išelská kolečka

Hodnoceni receptu: 3.67

Těsto: Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které dáme odležet do chladu. (Min. na dvě hodiny či podle potřeby… více o Išelská kolečka

Hodnoceni receptu: 3.3

Bramborový makovec

Hodnoceni receptu: 3.3

Žloutky utřeme s cukrem a mlékem do pěny, přidáme najemno nastrouhané brambory, krupici, skořici, špetku mletého… více o Bramborový makovec

Hodnoceni receptu: 2.25

Černá buchta jednička

Hodnoceni receptu: 2.25

Tuk s cukrem šleháme ve šlehači, až je tuk pěkně našlehaný přidáváme postupně celá vejce. Znovu dobře našleháme a… více o Černá buchta jednička

Celožitný tmavý chléb

Hodnoceni receptu: 3.31

Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb

Pizza - Langoše

Hodnoceni receptu: 2.6

Ohřát mléko (nevařit), do něj rozdrobit kvasnice, přidat kostku cukru a udělat kvásek, nechat kynout v teple. Do… více o Pizza - Langoše

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: