Hodnoceni receptu: 3.22

Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.22

1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.25

Křupavý bůček

Hodnoceni receptu: 3.25

První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si… více o Křupavý bůček

Hodnoceni receptu: 3.75

Bramborový oběd

Hodnoceni receptu: 3.75

Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i… více o Bramborový oběd

Hodnoceni receptu: 3

Báječné broskve od babičky

Hodnoceni receptu: 3

Ingredience na těsto pořádně propracujeme v měkké těsto (případně přidáme mouku, proto neudávám přesné množství) a… více o Báječné broskve od babičky

Kotleta

Hodnoceni receptu: 2.33

Kotlety naklepeme, lehce osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Kotlety… více o Kotleta

Langoše jako ze stánku (bez vajec)

Hodnoceni receptu: 3.5

Kvasnice rozdrobte do trochy vlažného mléka s cukrem a nechte je vyběhnout. Přidejte je k mouce, zbytku mléka, dosypte… více o Langoše jako ze stánku (bez vajec)

Pečené maso na houbách

Hodnoceni receptu: 3.64

Maso naložíme nejlépe 1 den předem do marinády ze soli, pepře a másla (lze zaměnit za pikantnější již prodávané… více o Pečené maso na houbách

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: