Hodnoceni receptu: 3.14

Hamburgery podle Honzíka

Hodnoceni receptu: 3.14

Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka

Hodnoceni receptu: 3.14

Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.14

Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré

Hodnoceni receptu: 3.12

Dobrota z listového těsta II.

Hodnoceni receptu: 3.12

Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm, nařežeme obdélníky nebo čtverce a dáme na plech, konce těsta přehneme… více o Dobrota z listového těsta II.

Hodnoceni receptu: 2.88

Pepřové steaky

Hodnoceni receptu: 2.88

Steaky po obou stranách naklepeme, okraje nařízneme a posypeme nahrubo umletým pepřem. Takto připravené steaky vložíme… více o Pepřové steaky

Kokosový mls

Hodnoceni receptu: 2.5

Předehřejeme si troubu na 170 stupňů a nachystáme si formu (vymazat a vysypat) a vytáhneme si z ledničky smetanu ke… více o Kokosový mls

Rybí filé po provensálsku

Hodnoceni receptu: 2.62

Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: