Kravské palačinky

Připravíme palačinky do kterých jsme přidali špenátu tolik, aby byly krásně zelené. Plníme je vychladlé a podáváme k… více o Kravské palačinky
Oškrábané brambory nakrájíme na kolečka a dáme do vymazaného pekáčku nebo zapékací mísy. Osolíme a opepříme. Pórek,… více o Dobré filé se zeleninou
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme… více o Pangas se žampiony a pórkem
Uděláme si klasické palačinky. Zelí uvaříme přidáme na kostičky nakrájené uzené a nasekané houby (podušené). Palačinky… více o Palačinky se zelím a uzeným
Mouku smíchanou s práškem do pečiva a s práškem do perníku promícháme s cukrem, pudinkem a kakaem. Přilijeme olej a… více o Perník s pudinkem – nedrobí se
Prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji (3-5 min). Přidáme zbylé ingredience kromě špenátu a… více o Kari tofu se špenátem
Filé uvaříme v malém množství vody, rozdělíme na kousky (odstraníme případné kosti) a zakápneme citronovou šťávou.… více o Zapečené filé se sýrem
Přísady na marinádu promícháme metličkou a směsí potřeme osolené filety (už samotná marináda je slaná, tak solit… více o Pikantní rybí filé se sýrem