Bábovka s bílým vínem

Máslo, víno, kakao, cukr a vodu zahřejeme, až se máslo rozpustí a začne dělat bubliny (nevařit). Do této směsi přidáme… více o Bábovka s bílým vínem
Papriky podélně rozřízneme, vydlabeme, plníme připravenou směsí sekané, jak jsme zvyklí. Cibuli nakrájíme na kolečka… více o Paprikové lodičky
Vymastíte zapékací mísu. Vyložíte ji vrstvou rohlíků, nakrájených na kolečka. Na to položíte žampiony, potom dáte… více o Pařížské žampiony
Anglickou slaninu, cibuli a gothaj pokrájíme na kostičky. Do rozpálené pánve wok, nebo kastrolu nejdříve dáme lžíci… více o Papáčkovy špagety
Těsto zpracujeme do hladka a dáme uležet do chladu. Připravíme si formičku ve tvaru rohlíčku, pomoučníme uvnitř v… více o Pařížské rohlíčky
Těsto: Vajíčko řádně utřeme s cukrem, přidáme ořechy a mouku. Bude-li hmota lepit, přidáme ořechy. Nedělat rohlíčky… více o Pařížské rohlíčky
Bílky oddělíme od žloutků a ušleháme je dotuha. Zašleháme drobný cukr, přidáme žloutky a mouku smíchanou se škrobovou… více o Pařížský mouřenín
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse