Francouzský plátek

Žloutky rozšleháme se solamylem. Maso opláchneme, nakrájíme na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Potom je… více o Francouzský plátek
Postup : Rýži si podle návodu na obalu uvaříme , mezitím si na pánvičce podusíme zeleninku na trošce oleji (!!!… více o Dietní rýže se zeleninou nasladko
Krůtí prsa naklepeme, okořeníme, potřeme česnekem a smažíme na pánvi. Papriku nakrájíme na kousky dáme na pánev s… více o Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Květák očistíme, rozebereme na růžičky a necháme krátce povařit v osolené vodě. Poté slijeme. Na másle necháme zpěnit… více o Zapečený květák se sýrovou omáčkou
Oboje sušenky pomeleme, přidáme máslo a rozmixujeme. Pak přidáme cukr a ořišky. Šlehačku našleháme. Lučinu rozšleháme s… více o Cheesecake s malinami
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět, pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Příprava boloňské omáčky: Na oleji a cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, necháme restovat asi 10 minut do… více o Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.… více o Poctivá zelňačka se smetanou