Kyjevský kotlet

Kuřecí prsíčka rozřízneme naplocho, abychom získali velké řízky. Naklepeme je, osolíme, opepříme a na každý položíme… více o Kyjevský kotlet
Smícháme piškoty, změklé máslo, cukr, kakao, oříšky mléko a rum. / místo mléka můžeme přidat víc rumu / a vypracujeme… více o Vosí hnízda s krémem
Z masa nakrájíme plátky, nejraději 2 ks na porci, lépe se nám pak pracuje. Maso mírně naklepeme, osolíme a potřeme… více o Zámecké kuřecí řízky
Ze všech surovin vytvoříme na vále hladké, vláčné těsto, které necháme do druhého dne odpočinout v chladu, zabalené.… více o Výtečné těsto štrúdl
Z vajec, mléka a hladké mouky uděláme palačinkové těsto, které okořeníme a zároveň osolíme Vegetou. Žampiony oloupeme a… více o Žampionové palačinky
Nejprve dáme vařit mléko. Poté do si vezmeme asi 250 ml mléka a rozšleháme v hrnku pudink a cukr. potom tuto směs… více o Výborný a levný dort
Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou.… více o Vepřové maso na pivu
Ohřát mléko (nevařit), do něj rozdrobit kvasnice, přidat kostku cukru a udělat kvásek, nechat kynout v teple. Do… více o Pizza - Langoše