Hodnoceni receptu: 3.75

Bramborový oběd

Hodnoceni receptu: 3.75

Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i… více o Bramborový oběd

Hodnoceni receptu: 2.88

Bramborový rychloguláš

Hodnoceni receptu: 2.88

* oškrábané brambory nakrájíme na malé kousíčky * brambory dáme vařit (uvaříme si je v hrnci zvlášť) * na 1 lžíci… více o Bramborový rychloguláš

Hodnoceni receptu: 2.75

Alpské brambory

Hodnoceni receptu: 2.75

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka. Prochladlé brambory oloupeme a nákrájíme na plátky.… více o Alpské brambory

Hodnoceni receptu: 4.05

Rajská omáčka

Hodnoceni receptu: 4.05

Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový… více o Rajská omáčka

Zeleninový boršč

Hodnoceni receptu: 3.08

Na oleji orestujeme 15 minut všechnu zeleninu mimo řepy. Přidáme bobkový list, nové koření a červenou papriku. Zalejeme… více o Zeleninový boršč

Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno

Hodnoceni receptu: 2.17

Na řízky nakrájíme a vyklepeme maso, následně osolíme a opepříme a natřeme hořčici. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se… více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno

Sedmihradské zelí (vrstvené)

Hodnoceni receptu: 1.33

Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky… více o Sedmihradské zelí (vrstvené)

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: