Hodnoceni receptu: 2.5

Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.5

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.71

Maso se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 2.71

Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 5

Africká lilková pomazánka

Hodnoceni receptu: 5

Lilky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme a necháme 10 minut odležet. Lilek osušíme a opékáme je asi 15 minut v… více o Africká lilková pomazánka

Hodnoceni receptu: 3

Rychlé penne s nivou

Hodnoceni receptu: 3

Uvaříme těstoviny dle návodu na sáčku, do kastrolku vlijeme smetanu a přidáme nastrouhanou nivu, popřípadě tavené sýry… více o Rychlé penne s nivou

Houskový knedlík z domácí pekárny

Hodnoceni receptu: 3.14

Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, vejce, olej. Po tekutých ingrediencích teprve můžeme přidat sypké. Přidáme mouku,… více o Houskový knedlík z domácí pekárny

Penne s ořechovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 2.67

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Šunku nakrájejte na středně silné nudličky, ořechy nasekejte na kousky, parmazán… více o Penne s ořechovou omáčkou

Zapečený bramborák se zelím

Hodnoceni receptu: 3.12

Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme.… více o Zapečený bramborák se zelím

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: