Hodnoceni receptu: 3.17

Brambory zapečené se zelím a mletým masem

Hodnoceni receptu: 3.17

Zelí s nadrobno nakrájenou cibulí dusíme mírně podlité vodou asi 20 minut. Brambory ve slupce uvaříme, ale slijeme… více o Brambory zapečené se zelím a mletým masem

Hodnoceni receptu: 3.17

Lasagne – tradiční nebo houbové

Hodnoceni receptu: 3.17

TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové

Hodnoceni receptu: 2.62

Míša řezy podle Růži

Hodnoceni receptu: 2.62

Žloutky, cukr a horkou vodu ušleháme do pěny. Do mouky prosijeme kakao. Z bílku ušleháme tuhý sníh a střídavě se sněhem… více o Míša řezy podle Růži

Hodnoceni receptu: 3.2

Pikantní směs na topinky

Hodnoceni receptu: 3.2

Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly… více o Pikantní směs na topinky

Staročeská cizrna

Hodnoceni receptu: 3

Cizrnu přes noc (asi na 10 hodin) namočíme. Poté ji uvaříme v nesolené vodě do křupava, trvá to asi 45 minut, v… více o Staročeská cizrna

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Hodnoceni receptu: 2.6

Na trošce rozpáleného tuku osmažíme dosklovata cibuli, přidáme krátce osmažit i pokrájenou slaninu, přisypeme kukuřici,… více o Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Staročeské zelníky s bramborami

Hodnoceni receptu: 4.5

Brambory oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme. Pokusíme se vymačkat většinu škrobu. Zelí necháme okapat a nakrájíme ho… více o Staročeské zelníky s bramborami

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: