Hodnoceni receptu: 2.33

Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.33

Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.95

Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle…

Hodnoceni receptu: 2.95

Troubu rozehřejte na 180 stupňů Celsia. Rýži nasypte do zapékací misky a zalijte vývarem. Pořádně promíchejte.… více o Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle Kamily

Hodnoceni receptu: 2.67

Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

Hodnoceni receptu: 2.67

Nálev: podle receptu vyrobím 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma), sama do něj… více o Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

Hodnoceni receptu: 4

Řízečky ala Pavlína s hermelínem

Hodnoceni receptu: 4

Kuřecí řízky jemně posolíme, popepříme a okořeníme grilovacím kořením. Řízky opečeme na oleji. Zapékací mísu (nebo… více o Řízečky ala Pavlína s hermelínem

Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou

Hodnoceni receptu: 2.12

Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Hodnoceni receptu: 3.36

Jahody omyjeme a odstopkujeme, necháme okapat. Změklé máslo v prstech promneme s cukry a moukou do vláčné drobenky. … více o Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 2.95

Boloňská omáčka: na oleji osmažíme cibulku, když vůně zesládne, přidáme mleté maso, prudce opečeme a mícháme, pak… více o Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: