Hodnoceni receptu: 3.5

Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 3.5

Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné

Hodnoceni receptu: 2.83

Rybí filé v pivním těstě

Hodnoceni receptu: 2.83

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě

Hodnoceni receptu: 2.82

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 3.2

Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Hodnoceni receptu: 3.2

Maso pokrájíme na plátky. Po krajích plátky nařežeme, aby se nezkroutily při smažení. Naklepeme je a nasolíme, pak je… více o Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Vepřové s cibulí – minutka

Hodnoceni receptu: 3.18

Vepřové maso pokrájíme na nudličky(kostky),které osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo… více o Vepřové s cibulí – minutka

Zbojnické kolínko

Hodnoceni receptu: 2.89

Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko

Bramborový makovec

Hodnoceni receptu: 3.3

Žloutky utřeme s cukrem a mlékem do pěny, přidáme najemno nastrouhané brambory, krupici, skořici, špetku mletého… více o Bramborový makovec

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: