Hodnoceni receptu: 2.86

Pstruh duhový v anglické slanině

Hodnoceni receptu: 2.86

Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Pokapeme je citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a… více o Pstruh duhový v anglické slanině

Hodnoceni receptu: 3.33

Hovězí ragú

Hodnoceni receptu: 3.33

Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú

Hodnoceni receptu: 2.38

Salát z Nice

Hodnoceni receptu: 2.38

1. Větší brambory rozkrojte a všechny uvařte posypané solí v páře a ve slupce doměkka (asi 18 minut). Z fazolek… více o Salát z Nice

Hodnoceni receptu: 3

Smažené zelí

Hodnoceni receptu: 3

Menší hlávku zelí nakrojíme do kříže, ale nedokrojíme, jinak by se nám rozpadlo, a vložíme do vařící osolené vody a… více o Smažené zelí

Domácí tmavý chléb s ořechy

Hodnoceni receptu: 2.14

Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme). … více o Domácí tmavý chléb s ořechy

Nugátová kolečka

Hodnoceni receptu: 3.12

Prohněteme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a máslo a vypracujeme tužší těsto. Zabalíme do folie a necháme tak hodinu… více o Nugátová kolečka

Dobrota z alobalu

Hodnoceni receptu: 3

Na lehce potřený alobal olejem poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme, na brambory… více o Dobrota z alobalu

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: