Hodnoceni receptu: 2.86

Pstruh duhový v anglické slanině

Hodnoceni receptu: 2.86

Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Pokapeme je citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a… více o Pstruh duhový v anglické slanině

Hodnoceni receptu: 2.38

Salát z Nice

Hodnoceni receptu: 2.38

1. Větší brambory rozkrojte a všechny uvařte posypané solí v páře a ve slupce doměkka (asi 18 minut). Z fazolek… více o Salát z Nice

Hodnoceni receptu: 3.33

Hovězí ragú

Hodnoceni receptu: 3.33

Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú

Hodnoceni receptu: 3

Smažené zelí

Hodnoceni receptu: 3

Menší hlávku zelí nakrojíme do kříže, ale nedokrojíme, jinak by se nám rozpadlo, a vložíme do vařící osolené vody a… více o Smažené zelí

Divočák po myslivecku

Hodnoceni receptu: 3

Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku.… více o Divočák po myslivecku

Nugátová kolečka

Hodnoceni receptu: 3.12

Prohněteme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a máslo a vypracujeme tužší těsto. Zabalíme do folie a necháme tak hodinu… více o Nugátová kolečka

Žemlovka podle BBC

Hodnoceni receptu: 3.2

Jako první krok si namočíme rozinky do rumu, aby dostatečně nasákly před použitím. Poté si připravíme nádivku z… více o Žemlovka podle BBC

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: