Hodnoceni receptu: 2.33

Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.33

Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.67

Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

Hodnoceni receptu: 2.67

Nálev: podle receptu vyrobím 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma), sama do něj… více o Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

Hodnoceni receptu: 3.36

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Hodnoceni receptu: 3.36

Jahody omyjeme a odstopkujeme, necháme okapat. Změklé máslo v prstech promneme s cukry a moukou do vláčné drobenky. … více o Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Hodnoceni receptu: 2.12

Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou

Hodnoceni receptu: 2.12

Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Hodnoceni receptu: 3.36

Sekaná: všechny ingredience(kromě oleje) na sekanou dáme do mísy a důkladně promícháme. Z vytvořené směsi uděláme šišku… více o Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Hodnoceni receptu: 3.33

Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme, zakápneme lžící oleje, promícháme a necháme vychladnout. Zeleninu… více o Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Bramboráky s nivou

Hodnoceni receptu: 3.1

Kapustu omyjte, spařte v horké vodě a nechte okapat. Potom ji nakrájejte na malé kostičky. Brambory oloupejte a… více o Bramboráky s nivou

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: