Hodnoceni receptu: 3.17

Lasagne – tradiční nebo houbové

Hodnoceni receptu: 3.17

TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové

Hodnoceni receptu: 2.5

Barevná ryba ve stříbrných balíčcích

Hodnoceni receptu: 2.5

Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Cherry rajčátka rozkrojíme na polovinu, cuketu nakrájíme na… více o Barevná ryba ve stříbrných balíčcích

Hodnoceni receptu: 3

Potěšení pekelníka Pelešníka

Hodnoceni receptu: 3

Salám nakrájíme na malé nudličky. Dáme na rozpálený olej, zprudka orestujeme a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a… více o Potěšení pekelníka Pelešníka

Hodnoceni receptu: 3.6

Moravské flíčky

Hodnoceni receptu: 3.6

Flíčky uvaříme dle návodu na obalu a přecedíme. Na sádle osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kostky uzeného… více o Moravské flíčky

Pomazánka z vařeného masa

Hodnoceni receptu: 3

Tahle pomazánka je ze zbytku masa z polévky, může být hovězí i kuřecí. Maso s celerem pomeleme, přidáme majonézu,… více o Pomazánka z vařeného masa

Nakládané okurky II.

Hodnoceni receptu: 3.5

Do sklenic ukládáme omyté a očištěné okurky. Prokládáme je několik kolečky cibule a několik kolečky mrkve. Pokut máme… více o Nakládané okurky II.

Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a v osolené vodě vaříme 5-10 minut. Brambory musí zůstat pevné, nesmí se začít… více o Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: