Kuře Kung - Pao
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a smícháme s masem.... více o Kuře Kung - Pao
 
              
          Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a smícháme s masem.... více o Kuře Kung - Pao
 
              
          Omyté papriky opečeme 15 minut v troubě předehřáté na 190 °C. Necháme vychladnout, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Cibuli... více o Kuře s paprikou a olivami
 
              
          Maso omyjeme a velmi lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a nastrouháme je. Cibuli osmahneme na másle, přidáme... více o Plněné krůtí stehno
 
              
          Vše důkladně promícháme a necháme přes noc v ledničce uležet. Na teflonové wok pánvi vše dusíme 5 až 10 minut, až je maso měkké. Podáváme s... více o Kuna-Pao
 
              
          Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Cibuli, česnek a pažitku jemně nasekáme. Ve smetaně promícháme maggi a sůl. Brambory v míse... více o Šlehačkové brambory
 
              
          Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky, přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájenou uzeninu, okurky, cibuli, hrášek, okořeníme pepřem, osolíme a... více o Bramborový salát bez brambor
 
              
          Všechny přísady nakrájíme na kostičky, okořeníme, promícháme s majonézou a hořčicí. Necháme odležet a mažeme na veku.... více o Pochoutkový salát
 
              
          Uvařené studené brambory nastrouháme, osolíme a propracujeme s moukou, až se těsto na vále nelepí! Z těsta vyvalujeme placky, které plníme... více o Bramborové obloučky
 
              
          Stehna osolíme a okořeníme z obou stran. Sýr zabalíme do šunky a vložíme doprostřed stehna a uděláme závitek. Pak závitek vložíme do pekáče,... více o Bylinkové závitky na pivě
 
              
          Syrovou řepu oloupeme a nastrouháme, přidáme strouhaná jablka, jemně krájenou cibuli a překrájené sultánky (překrájením docílíme sladší... více o Čatní z červené řepy
 
              
          Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do ní stroužek česneku. Takto upravené okurky... více o Česnekové okurky sterilované
 
              
          Pekáč vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí (hodně), na to poklademe již okořeněné kuře. Dáme péct. Mezitím na plotně... více o Francouzské kuře se sýrem
 
              
          Gnocchi dáme vařit dle návodu (až vyplavou na hladinu, jsou hotové). Rozehřejeme olivový olej na větší pánvičče, přidáme cibuli a necháme... více o Gnocchi alla casa
 
              
          Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z vrchu i po stranách... více o Jednoduchý zapečený hermelín
 
              
          Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory uvaříme a pošťoucháme... více o Karbanátky z krabích tyčinek
 
              
          Cibuli nakrájíme a na malém množství oleje smažíme. Přidáme na nudličky nakrájené kuřecí řízky, osolíme, přidáme kari, lehce osmahneme a... více o Kuře na mandarinkách
 
              
          Porce kuřete opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, osolíme, přidáme koření a podlijeme vínem. Dusíme do měkka. Pak přidáme... více o Kuře po myslivecku s rýží
 
              
          Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji doměkka. Přendáme na plech, na každý řízek dáme lžíci směsi a zakryjeme plátkem... více o Kuřecí řízky podle mě
 
              
          Kuřecí prsa naklepeme, posolíme a posypeme pepřem a oregánem. Na jednotlivé kousky masa položíme vždy kousek mozzarely, čtvrtku rajčete,... více o Kuřecí závitky – křehké a šťavnaté
 
              
          Připravíme si dostatečně velký kus alobalu, nejlépe dvojitý nebo ten silnější (na grilování). Bramborové hranolky (ne ty předsmažené) dáme... více o Maďarské Geri v alobalu
 
              
          Kuřecí prsa prořízneme tak, aby vznikly tenčí plátky. Ty trošku naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením nebo kořenicí... více o Pečené kuřecí závitky
 
              
          Na hrubším struhadle nastrouhejte sýry, cibuli hodně jemně nakrájejte a smíchejte se vším ostatním. Tato pomazánka se musí nechat alespoň... více o Pomazánka sýrová
 
              
          Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30×20 cm). Připravíme špenát klasickým... více o Bramborová příloha s překvapením
 
              
          Kuřecí řízky jemně posolíme, popepříme a okořeníme grilovacím kořením. Řízky opečeme na oleji. Zapékací mísu (nebo pekáček) vymažeme máslem... více o Řízečky ala Pavlína s hermelínem
 
              
          Usmažíme 2 vajíčka na cibulce. Prsíčka naklepeme, osolíme a poprášíme grilovacím kořením. Klademe na vymazaný alobal: plátek masa, hořčice,... více o Řízky v alobalu s vajíčkem
 
              
          Cibuli nakrájíme najemno, přidáme oloupané a nakrájené ovoce, vše promícháme s majonézou, vložíme dílky nakládaných mandarinek (nálev... více o Salát z krabích tyčinek
 
              
          Příprava těsta: Celá vajíčka metlou rozmícháme s vodou, mlékem, solí, majoránkou nebo jiným zeleným kořením dle chuti. Postupně přimícháme... více o Slané palačinky
 
              
          Pokud máme zmražené listové těsto, necháme ho předem rozmrznout. Připravíme si špenát tak, jak jsme zvyklí, lepší je hustší konzistence, a... více o Špenátové závitky
 
              
          Uvaříme těstoviny al dente. Mezitím na pánvi zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, prudce opečeme na kostičky nakrájená kuřecí prsa,... více o Těstoviny à la smetanito
 
              
          Nakrájíme kuřecí maso na kostičky nebo plátky, okořeníme grilovacím kořením a osmažíme na cibulce a troše oleje. Ohřejeme krátce tortillu ... více o Tortilly s kuřecím masem a sýrem
 
              
          Maso nakrájíme na nudličky, naložíme do směsi oleje, chilli koření, vegety, pepře, plnotučné hořčice a rozmačkaného česneku (popř. česnekové... více o Upírova smrt
 
              
          Cibuli nakrájíme na kolečka a na polovině dávky másla ji osmažíme dorůžova. Přisypeme mouku, připravíme světlou jíšku, přimícháme papriku,... více o Venkovská cibulačka
 
              
          Vepřové maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Horní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí, poklademe kysané zelí a doprostřed dáme... více o Vepřové závitky se zelím
 
              
          Na oleji orestujeme cibuli, do ní přidáme na kostky nakrájený dietní salám a nakrájené žampiony a spolu orestujeme. Přidáme kečup a mícháme.... více o Zapékané pizza topinky
 
              
          Na oleji zpěníme cibulku, přidáme protlak a vodu, utřený česnek a feferonku (tu lze vynechat). Necháme krátce povařit. Přidáme třetinu... více o Špekáčky pikant RLD
 
              
          Dáme vařit brambory ve slupce, vaříme je do poloměka. Mezitím na pánvi osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli do sklovata, na ni vložíme játra... více o Chudákova husa
 
              
          Osmažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Vložíme mleté maso a restujeme ho až do měkka. Přidáváme postupně oboje... více o Fazole s mletým masem
 
              
          Do vroucí vody vložíme hlávku zelí a spařené listy postupně odtrháváme. Odřízneme tvrdší část listu a dáváme do mísy. Postupně si uděláme... více o Holubci od rodilé Ukrajinky
 
              
          Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra (oboje pokrájené na hranolky). Za... více o Minutková kuřecí směs
 
              
          Suroviny na nálev dáme do vody a uvedeme do varu. Přidáme ocet a necháme projít varem. Do každé sklenice dáme kopr, 3 kolečka mrkve a cibule... více o Nálev na okurky od Horňanských
 
              
          Maso nakrájíme na kostky a hodíme do rozpáleného hrnce (bez tuku), aby se zprudka opeklo a zatáhlo. Poctivě mícháme – to, že se maso... více o Guláš od mámy
 
              
          Kdo si chce crème fraîche vyrobit podomácku, musí začít následujícím krokem den dopředu: do kelímku šlehačky přidáme 2 lžíce podmáslí,... více o Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč
 
              
          Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přesuneme maso na talíř a do výpeku přidáme rajský... více o Pradědovo tajemství
 
              
          Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka. Prochladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou a nakrájenou... více o Alpské brambory
 
              
          Na oleji zpěníme pokrájenou velkou cibuli a na ni pak dáme kysané zelí i s lákem. Kuře naporcujeme, osolíme a dáme zprudka po všech stranách... více o Kuře v zelí
 
              
          Syrové brambory nastrouháme, vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Potom je promícháme s majoránkou, česnekem, troškou soli, špetkou kmínu,... více o Babské kuře
 
              
          Sečteme-li hmotnost potřebných ingrediencí, dostaneme se na 1 kg a něco navíc, což je pro běžné domácí potřeby hodně. Ovšem není to chyba,... více o Drožďová pomazánka Líba
 
              
          Maso nakrájíme přes vlákno na plátky. Nařízneme a po obou stranách z prudka orestujeme. Samozřejmě nezapomeneme osolit. Cibuli nakrájíme na... více o Bratislavská roštěná
 
              
          Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme. Přilijeme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná rajčata, olivy a česnek,... více o Omáčka na těstoviny – žampionová
 
              
          Připravíme si mazání na kuře smícháním všech ingrediencí vyjma cibule, tu si nakrájíme na kolečka. Stehno položíme na olejem pomazaný alobal... více o Kuřecí stehna v alobalu
Žádné recepty nebyly nalezeny
 
                     
                     
                     
                    