Cuketová omáčka s kuřetem
Oloupané cukety nastrouháme na pekáč. Přidáme nové koření, majoránku, osolíme, opepříme a promícháme. Zalijeme smetanou, přidáme ocet a... více o Cuketová omáčka s kuřetem
 
              
          Oloupané cukety nastrouháme na pekáč. Přidáme nové koření, majoránku, osolíme, opepříme a promícháme. Zalijeme smetanou, přidáme ocet a... více o Cuketová omáčka s kuřetem
 
              
          Cibulku s česnekem osmažíme na oleji, přidáme plechovku rajčat a nadrobno nakrájenou bramboru. Zalijeme vývarem a necháme cca 25 minut... více o Rajská polévka
 
              
          Brambory omyjte studenou vodou a nakrájejte. Nakrájené brambory dejte vařit do hrnce s osolenou vodou. Mezitím si můžete připravit zálivku.... více o Brambory s tvarohem
 
              
          Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout.... více o Jednoduchý segedín
 
              
          Maso naklepeme, okořeníme a postupně naklademe zbytek surovin. Položíme na vymazaný pečicí papír, který zabalíme do tvaru měšce a svážeme... více o Starostův měšec
 
              
          Maso nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a orestujeme spolu s pokrájenou cibulí. Potom... více o Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
 
              
          Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme. Brambory dáme do hrnce s vodou a vaříme. Mezitím si osmažíme cibulku na oleji. Brambory slijeme a... více o Šťouchané brambory
 
              
          Maso pomeleme, přidáme cibuli, česnek, vymačkané žemle, vegetu, sůl, vejce a hladkou mouku. Vše smícháme a dobře propracujeme. Vytvarujeme... více o Lahůdková sekaná
 
              
          Na olivovém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme najemno nakrájený česnek, oloupaná rajčata, hřebíčky, osolíme a necháme dusit.... více o Kuřecí steak se zapečeným sýrem
 
              
          Nadrobno pokrájenou cibuli lehce osmahneme, přidáme najemno pokrájená drůbeží (nejlépe kuřecí) jatýrka. Orestujeme, přidáme kmín, pepř,... více o Bramborový guláš Václav
 
              
          Uvedené přísady smícháme a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Množství koření se meze nekladou, záleží na každém jedinci. Poté upleskáme... více o Pleskačky
 
              
          Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé plátky a obojí orestujeme... více o Pangasius na listovém špenátu se smetanou
 
              
          Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme sójovou omáčkou a 10 minut... více o Brambory z Verony
 
              
          Troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory oloupeme a povaříme v osolené vodě asi osm minut. Slijeme je a necháme vychladnout, pak je nakrájíme... více o Španělská omeleta s ančovičkami
 
              
          Na pánvi s troškou oleje orestujeme hrubě nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme na kousky nakrájené maso, které jsme osolili, opepřili,... více o Pikantní gyros v housce
 
              
          Cibule oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáčku. Přidáme uzené maso pokrájené na kostky a společně dáme péct do trouby. Asi po 15... více o Holeček
 
              
          Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, smícháme v míse s olejem, česnekem, kečupem, vejcem a grilovacím kořením. Necháme odležet. Zpěníme cibuli,... více o Bramborové rizoto
 
              
          Utřeme česnek, který v misce smícháme s vínem a necháme chvilku odstát. Zatím nakrájíme brambory na 1 cm silné plátky, které klademe na... více o Zapékaná kuřecí prsa
 
              
          Do větší mísy dáme maso (my používáme zásadně ochucené mleté maso na karbanátky) a podle chuti přidáme hořčici a grilovací koření. U nás se... více o Naše domácí hamburgery
 
              
          Ve velkém hrnci osmažte cibulku, přidejte postupně ostatní zeleninu a vařte doměkka. Přidejte koření, smetanu a podle chuti zahustěte jíškou... více o Zdravé zeleninové lasagne
 
              
          Na pomazánku budeme suroviny krájet na malé kousky a vejce můžeme nastrouhat. Na salát můžeme suroviny krájet hruběji a nakonec do salátové... více o Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou
 
              
          Maso očistíme, naporcujeme na menší díly, i stehna rozdělíme na vrchní a spodní část, osolíme. Na rozpuštěném másle s olejem osmažíme ze... více o Pikantní kuře na zelí
 
              
          Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém másle osmahneme... více o Ukrajinský boršč
 
              
          Maso osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na pánvi na trošce oleje. Pak maso vyjmeme, tence potřeme hořčicí a vložíme do pekáče. Na... více o Kotlety s hořčičnou omáčkou
 
              
          Rajče pokrájíme na velmi drobné kousky, tvrdý sýr nahrubo nastrouháme, všechny suroviny promícháme s rýží a směsí naplníme vydlabané papriky... více o Lehké papriky se sýrovou náplní
 
              
          Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky fazolí (1 je lépe scedit),... více o Mexické fazole se zeleninou
 
              
          Nakrájené sýry rozmačkáme, zalijeme asi 1 dl piva a rozetřeme s máslem a žloutky uvařenými natvrdo. Přidáme drobně krájenou cibuli, 2 lžičky... více o Pomazánka z jedové chýše
 
              
          Z mouky, tuku, mléka, cukru, droždí, 1 vejce a špetky soli vypracujeme klasické kynuté těsto, které necháme 20 minut kynout. Cibuli... více o Roládky s kysaným zelím
 
              
          Cibuli nakrájíme, okurku nastrouháme a oboje smícháme s ostatními ingrediencemi. Tento recept jsem dostala od kamarádky. Dělávám ho někdy... více o Tatarka trochu jinak
 
              
          Na pánvičce na oleji osmažíme nakrájenou cibuli spolu s česnekem nakrájeným na kolečka do světle růžova. Přidáme červenou papriku, brambory,... více o Tátova chuťovka
 
              
          Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme anglickou slaninu a orestujeme. Zalijeme smetanou a přidáme tavený sýr, který v omáčcce rozvaříme.... více o Těstoviny Carbonara
 
              
          Vlažnou vodou omyté maso potřeme prolisovaným česnekem. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso, okmínujeme, podlijeme,... více o Uzené maso na česneku
 
              
          Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli nakrájíme na tenká... více o Kuřecí stehna na bílém víně
 
              
          Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou cibuli, hrst petrželky,... více o Králík na houbách a hořčici
 
              
          Syrové brambory nastrouháme a vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Přidáme sůl, vejce a hrubou mouku. Těsto dobře promícháme. Lžící vhazujeme... více o Bosáky
 
              
          Sušené houby namočíme alespoň na 1/2 hodiny do studené vody. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli oloupeme a... více o Bramboračka se sušenými houbami
 
              
          Dopředu namočené fazole uvaříme skoro doměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou mrkev a vaříme, dokud nejsou... více o Fazolová polévka
 
              
          Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme žampiony a podusíme. Rajčata... více o Lilek se žampionovou náplní
 
              
          Nadrobno nasekanou středně velkou cibuli se stroužkem česneku smícháme s tuňákem bez oleje (ten přidáme podle chuti až na závěr) a fazolemi ... více o Fazole s tuňákem
 
              
          Omytý špenát nakrájíme, osolíme a bez přidání vody 7–8 minut dusíme. Pak špenát smícháme s nastrouhanými vařenými brambory, strouhankou,... více o Špenátovo-bramborové karbanátky
 
              
          Brambory nakrájíme na malé kousíčky, smažíme na pánvi na mírném ohni (hodně oleje). Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, podle chuti lze pro... více o Tortilla de patatas
 
              
          Uvaříme těstoviny. Nakrájíme si cibuli a dáme ji na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Chvilku necháme smažit. Potom přidáme salám a česnek... více o À la Carbonara
 
              
          Okrájíme vršek brokolice, zbytek oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Povaříme do měkka v osolené vodě. Mezitím do mletého masa zamícháme... více o Sekaná s brokolicí
 
              
          Mleté maso smísíme s vejcem, cibulí a kořením. Rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme z nich placičky. Potřeme je olejem a ze všech stran... více o Hamburger
 
              
          Rajčata nakrájejte na plátky a povařte v mikrovlnné troubě při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte a... více o Tomatová polévka – Jet Chef
 
              
          Do mísy nalijeme vodu, nasypeme cukr, sůl a nalijeme ocet. Uděláme sladko-kyselou vodu. Nakrájíme rajče na kostičky a dáme do sladko-kyselé... více o Zdravý salát
 
              
          Očištěné filety osolíme, opepříme a obalíme lehce v paprice. Cibuli nakrájíme na kolečka a česnek na plátky. Na pánvi krátce orestujeme... více o Pikantní kapr na pivu
 
              
          Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo. Všechny suroviny nakrájíme na přibližně stejně velké... více o Bramborový salát Nééééj na světě
 
              
          Na oleji osmažíme nakrájené cibule, potom přidáme pokrájená játra. Až se játra usmaží, podlijeme vodou a podusíme, než játra změknou.... více o Játrová omáčka
 
              
          Listové těsto rozválíme na tenký plát ve tvaru obdélníku, nebo nakrájíme na čtverce. Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi, umístíme... více o Masový štrúdl a bochánky
Žádné recepty nebyly nalezeny
 
                     
                     
                     
                    