Nakládané kozí rohy
Omyté rohy zbavíme stopek, naskládáme do sklenic, přidáme do každé sklenice uvedené suroviny a doplníme vodou. Zavíčkujeme a dáme sterilovat... více o Nakládané kozí rohy
 
              
          Omyté rohy zbavíme stopek, naskládáme do sklenic, přidáme do každé sklenice uvedené suroviny a doplníme vodou. Zavíčkujeme a dáme sterilovat... více o Nakládané kozí rohy
 
              
          Koření si připravíme do uzlíčku. Do kousku prostěradla vložíme 5 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, 1 bobkový list a převážeme... více o Omáčka Bolognese
 
              
          V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme cibuli a zázvor a smažíme asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Přidáme brambory a smažíme další minutu... více o Indická kořeněná polévka s cibulí
 
              
          Vše smícháme a směsí naplníme žampiony. Dáme na 5 minut zapéct. Můžeme takto potřít i kousky chleba a dát je zapéct.... více o Pomazánka na žampiony
 
              
          Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. Vsypeme nakrájená rajčata a... více o Silná rajská omáčka
 
              
          Základem toho receptu je sádlo, díky kterému je jídlo opravdu velmi chutné. Flíčky uvaříme, scedíme a horké je smícháme se lžící sádla, aby... více o Šunkofleky
 
              
          Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky,které osolíme,opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté maso osmahneme do hněda na rozehřátém sádle... více o Dušená hovězí kližka
 
              
          Masové koule Mleté maso si dáme do mísy, zalijeme trochou vody, přidáme vejce, sójovou omáčku, sůl, pepř, sladkou papriku a podle chuti... více o Rajská omáčka s koulemi od babičky
 
              
          Do vroucí osolené vody s kořením – celý pepř, nové koření, bobkový list – vložíme veškeré maso a necháme uvařit do poloměka. Poté přidáme... více o Pravý bořšč od babičky z Ukrajiny
 
              
          Řízky naklepeme, okořeníme drceným kmínem. Trochu osolíme a opepříme podle toho, jak je slaný poličan a jestli přidáme nakládaný pepř. Velmi... více o Zapečené řízky s poličanem a hermelínem
 
              
          Mleté maso vložíme do mísy, přidáme vejce, sůl, pepř, strouhanku a vše promícháme. Hotovou směs vložíme do lednice. Kořenovou zeleninu... více o Rajská omáčka od Verunky
 
              
          Kuřecí plátky nakrájíme na čtvrtky, přidáme sůl, pepř, majoránku, pórek, kečup, hořčici, paprikové koření. Necháme 5 minut a dáme na... více o Lahodná čína
 
              
          Cibuli osmažíme a přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a dusíme. Zalijeme horkou vodou, přidáme masox, koření a nahrubo pokrájené... více o Vepřové na žampionech
 
              
          Svaříme si vodu a necháme ji vychladnout. Do vody přidáme nadrcený česnek, sůl, pepř a trochu kmínu. Mezitím si očistíme a omyjeme kolena,... více o Pečené koleno
 
              
          Předvařené dršťky uvaříme s novým kořením, pepřem, bobkovým listem, tymiánem a solí. Necháme okapat, posypeme grilovacím kořením a paprikou... více o Zadělávané dršťky
 
              
          Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nakrájíme na měsíčky a česnek na plátky. Vše dáme i s kořením do hrnce, svaříme a necháme vychladit.... více o Nakládané koleno
 
              
          Návod na karamel: Na kvalitní pánev dáme 2 lžičky cukru krystal a udržujeme teplotu na 120°C. Za chvíli se začne cukr rozpouštět. Když je... více o Luxusni svickova
 
              
          Hovězí maso vložíme do studené osolené vody a na velmi malém plamínku uvaříme doměkka. Čtvrt hodiny před koncem varu přidáme koření a... více o Hovězí polévka s masem – dietní
 
              
          Nejdříve dáme pozvolna vařit vývar z kostí. Dáme do hrnce bobkový list, nové koření, pepř celý, sůl, kosti a cibuli. Zalijeme vodou a... více o Česnečka trochu jinak
 
              
          Dáme vařit rýži. Mezi tím nakrájenou cibuli s prolisovanym česnekem osmažime do zlatova na sádle. Poté zalijeme 1 litrem vody a přidáme... více o Rajská polévka s rýží
 
              
          Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli společně se vším kořením. Když je cibulka růžová, přidáme rajčata a necháme chvíli povařit. Poté omáčku... více o Rajská omáčka
 
              
          Ocet a litr vody, sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu svaříme. Necháme 3 minuty vařit, pak koření scedíme a dáme na 3... více o Utopenci v aspiku
 
              
          Do vody vhodíme nové koření, pepř a nasypeme trochu vegety. Vodu zahřejeme a přivedeme k varu. Mrkev a petržel nastrouháme na struhadle... více o Česneková bramborová polévka
 
              
          Steaky po obou stranách naklepeme, okraje nařízneme a posypeme nahrubo umletým pepřem. Takto připravené steaky vložíme do olejové marinády.... více o Pepřové steaky
 
              
          Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zalijeme vodou. Přidáme hrášek a necháme povařit do měkka. Osolíme, opepříme a rozmixujeme (nemusí být... více o Hráškový krém se smetanou
 
              
          Do horkého vývaru dáme kuličky pepře, bobkový list, červenou papriku, kmín a nakrájené zelí. Brambory s klobásou nakrájíme na kostičky a... více o Kyselice
 
              
          Žebra dáme do vroucí vody spolu s bobkovým listem, novým kořením, pepřem, solí a chilli papričkou. Během toho připravíme marinádu. Smícháme... více o Pečená žebra
 
              
          Nejprve spařte a oloupejte rajčata. Nařízněte je křížem a ponořte je do vařící vody, asi tak na 20–30 sekund. Poté je prudce zchlaďte v... více o Spaghetti pomodoro
 
              
          Houby namočíme do vody na dvě hodiny . Do hrnce dáme vařit vodu s bujónem, přidáme houby i s vodou, ve které byly namočeny a pepř. Nakrájíme... více o Houbová polévka ze sušených hub
 
              
          Šunku nakrájíme na malé kostičky. Pažitku omyjeme, osušíme a nadrobno nastříháme. V míse dobře promícháme mouku s kypřícím práškem a solí.... více o Pikantní muffiny se šunkou
 
              
          Na palačinky: mouku, sůl, 2 vejce, mléko, tuk na smažení. Uděláme těsto na palačinky a na pánvi pečeme. Náplň: měkký sýr, hermelín ... více o Palačinky se sýrovou náplní
 
              
          Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý plátek masa položíme plátek šunky, plátek nivy, kroužek cibule a lehce posypeme... více o Zapékané kuřecí závitky
 
              
          Pro asijské tajmenství anebo kuřecí kousky po sečuánsku nejprve dáme oba druhy sušených hub [I.a) – viz vysvětlivky] do hrnku a zalijeme... více o Asijské tajemství
 
              
          Maso nakrájíme na kostičky, přidáme koření, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájené zelí,... více o Ruský boršč
 
              
          Maso naklepeme, osolíme bylinkovou solí, opepříme a namažeme kremžskou hořčicí. Položíme slabý plátek krkovice nebo anglické slaniny.... více o Vepřová krkovice zabalená jako ptáček
 
              
          Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme do měšce. Na polovině... více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
 
              
          Cukr zalijte 30 ml vody, přidejte ocet, šťávu a nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče. Vařte asi 15 minut. Cibuli i zázvor oloupejte a... více o Švestkové chutney
 
              
          Začneme tím, že si oloupeme brambory a nakrájíme je na plátky. Poté si vymažeme pekáček olejem a brambory do něj naskládáme asi tak do tří... více o Zapečené brambory s masem a smetanou
 
              
          Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso na menší kostky, osolíme, opepříme a zatáhneme. Dále přidáme houbové... více o Hovězí na houbách
 
              
          Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na pánvi. Maso nakrájíme na kostičky a okořeníme (pepř, sůl). Přidáme papriku a hořčici a necháme... více o Rychlý guláš
 
              
          Do hrnce dejte pepř, nové koření, česnek, cukr, ocet a vodu a povařte 10 minut. Buřty podélně rozřízněte, namažte hořčicí, vyplňte cibulí,... více o Utopení utopenci
 
              
          Nejprve uvaříme nálev. Koření kromě zázvoru, bobkového listu a soli utlučeme v hmoždíři. Vodu a ocet přivedeme k varu, přidáme koření a... více o Nakládané masové koule
 
              
          Na oleji zpěníme 1 větší cibuli pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě, vysušíme a nakrájíme... více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně
 
              
          Oloupeme si cibuli, pokrájíme ji na kolečka a osmahneme na rozehřátém másle dorůžova. Přidáme celý pepř, nové koření, skořici, bobkový list,... více o Simči rajská
 
              
          Do misky dáme všechny ingredience a pořádně promícháme. Necháme deset minut odstát. Připravíme si pekáček, do kterého naskládáme plátky masa... více o Pečeně po kanadsku
 
              
          Namočíme na 24 hodin rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření. Necháme asi tak 5 minut... více o Bavorská svíčková
 
              
          Čočku namočíme alespoň na 2 hodiny do studené vody. Vodu slijeme a čočku propláchneme. V hrnci ji zalijeme vodou a povaříme spolu s pepřem,... více o Čočka nakyselo
 
              
          Maso dobře očistíme a v hrnci zalijeme 1,5 l vody. Osolíme, přidáme na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu, celou oloupanou cibuli, česnek... více o Kuřecí polévka
 
              
          Všechny ingredience kromě žeber zamícháme do marinády, kterou žebírka potřeme. Necháme odležet v chladu alespoň dvě hodiny. Potom pečeme při... více o Pikantní žebírka
 
              
          Kotlety vložte do směsi ze všech ingredincí a nechte uležet 12–24 hodin. Poté smažte jako přírodní řízek.... více o Školníkovy kotlety
Žádné recepty nebyly nalezeny
 
                     
                     
                     
                    