Bramborová paštika s uzeninou
Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku, vejce podle množství... více o Bramborová paštika s uzeninou
 
              
          Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku, vejce podle množství... více o Bramborová paštika s uzeninou
 
              
          Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí, česnekem, kořením, solí, vejcem a vytvoříme válečky, které namáčíme v těstíčku (těstíčko... více o Čevabčiči v těstíčku
 
              
          Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nastrouháme na jemném struhadle. Zelí dáme do misky se studenou vodou, po chvíli vymačkáme... více o Zelné placky
 
              
          Nastrouhanou mrkev rozmícháme se strouhaným celerem, česnekem, cibulí, ořechy, sýrem a zakápneme olejem. Spojíme ostrým kečupem, dochutíme... více o Ořechový tatarák
 
              
          Maso, nasekanou cibuli, utřený česnek, máslo, pepř, dobromysl, mátu, vejce, veku namočenou ve víně a mouku dobře promícháme a osolíme. Ze... více o Keftedakia
 
              
          Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou omáčkou a sójové... více o Vegetariánské Kung Pao Asie
 
              
          Brokolici dáme do mléka, necháme přejít varem a rozmixujeme. Osolíme, opepříme, přilijeme smetanu a povaříme. Šunku nakrájíme na tenoučké... více o Brokolicový krém
 
              
          Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky velikosti sousta. Olivový olej smícháme s citronovou šťávou a kůrou. Přilisujeme oloupaný... více o Krůtí špízy
 
              
          Kotlety osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance, ve vejci a dáme smažit na pánev dorůžova. Do pekáčku nebo zapékací misky kápneme trošku... více o Obrácené řízky na zelenině
 
              
          Očištěné brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme hladkou mouku, vajíčko, sůl, majoránku, česnek, mletý pepř a mléko. Na pánvi... více o Moje zemiakové placky
 
              
          Brambory ve slupce důkladně omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, stejně jako špekáčky. Cibuli nakrájíme na kousky. Brambory osolíme.... více o Bramborové špízy
 
              
          Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vodou,... více o Kuře po židovsku
 
              
          Plátky anglické slaniny klademe na pánev, kde máme již rozpálený olej. Zprudka opečeme z obou stran. Cibuli si nakrájíme na tenčí půlměsíčky... více o Vaječná omeleta se zeleninou
 
              
          V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme sladkou papriku a maximálně půl minuty... více o Hovězí guláš v tlakáči
 
              
          Na rozpálený olej dáme nadrobno nakrájenou chilli papričku (pokud chcete pálivější jídlo, necháte jadérka), přidáme jeden rozdrcený česnek a... více o Ďábelské menu
 
              
          Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Brambory překrojíme podélně napůl, dáme na plech řeznou stranou nahoru a posolíme. Mezi brambory dáme... více o Placaté kuře
 
              
          Plátky krkovičky naklepeme, osolíme a lehce natřeme omáčkou smíchanou z kečupu, hořčice, pepře a pár kapek olivového oleje. Dáme do chladu.... více o Krkovička s kopečky
 
              
          Rohlíky nakrájíme na kostičky jako do knedlíků. V mléce rozšleháme vejce, osolíme a lehce opepříme. Rohlíkové kostky namočíme do směsi a... více o Rohlíková pizza
 
              
          Do hrnce dáme vařit vodu. Oloupané brambory nakrájíme na menší kostky, dáme je vařit a přidáme kostku masoxu. Mezitím si nastrouháme nebo... více o Česnečka – vyprošťovák
 
              
          Do kastrůlku dáme trošičku sádla, rozpustíme a přidáme cibulku. Oloupané buřtíky přihodíme do pekáčku a po chvilce přidáme nakrájená rajčata... více o Buřty na černém pivu
 
              
          Připravíme si těstíčko: 100 ml vody smícháme s hladkou moukou, přidáme mletou papriku, koření a česnek. Krůtí prsa mírně naklepeme,... více o Krůtí kapsa s překvapením
 
              
          Cuketu nakrájíme na kolečka silná asi 0,5 cm. Polovinu cukety naskládáme do remosky nebo zapékací mísy, posypeme kořením čubrica, poklademe... více o Zapečená cuketa se šunkou
 
              
          Květák předvaříme v osolené vodě 5–8 minut, stejně jako před obalováním. Třetinu uvařeného květáku, cibule a uzeninu nastouháme, nebo... více o Květákové karbanátky ála bramborák
 
              
          Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Formu na muffiny vymažeme olejem. Rajčata rozčtvrtíme a odstraníme jádra (není nutné). Dužinu rozkrájíme... více o Pizzové muffiny
 
              
          Maso okořeněné solí a pepřem ze všech stran zprudka opečeme na pánvi. Opékáme pouze krátce, asi 5 až 7 minut – minutková příprava. Kdo má... více o Flank steak s omáčkou Béarnaise
 
              
          Kachnu den před pečením nasolíme, okmínujeme a nacpeme cibulí a jablky. Druhý den pečeme v troubě rozpálené na 140 °C cca 4 hodinky doměkka.... více o Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
 
              
          Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibulku a na mírném ohni ji necháme zpěnit, dokud nezměkne – ještě by ale neměla začít měnit barvu... více o Mrkvová polévka s pomerančem
 
              
          Brambory omyjte a i se slupkou je nakrájejte na asi 3 mm silné plátky. Česnek a na kousky pokrájenou cibuli prolisujte v lisu na česnek do... více o Pečené brambory
 
              
          Sušené houby namočíme na půl hodiny do vody, poté krátce podusíme, přidáme plátek másla a orestujeme doměkka. Pekáč vyložíme plátky slaniny,... více o Vánoční rožmberský kapr
 
              
          Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme nadrobno... více o Klasický bramborový salát
 
              
          Rozpálíme olej v hrnci. Vložíme najemno nasekanou cibuli. Až cibule krásně zesklovatí, přidáme najemno nasekané a oloupané buřty (možné... více o Pikantní buřtguláš
 
              
          Všechny suroviny používáme syrové. Brambory, cibuli, rajčata a česnek nakrájíme na plátky. Brokolici rozebereme na růžičky. Remosku vymažeme... více o Zapečená brokolice do remosky
 
              
          Na oleji si orestujeme nahrubo pokrájenou cibuli, mrkev, petržel, celer a česnek. Přidáme bobkový list, hřebíček, osolíme a podlijeme vodou... více o Strouhaná bramboračka
 
              
          Uvaříme brokolici do poloměkka. Nakrájíme ji nadrobno, přidáme polohrubou mouku, promícháme a pak postupně přidáme ostatní suroviny. Vejce... více o Nákyp z brokolice
 
              
          Všechny ingredience smícháme dohromady a vytvoříme marinádu. Do této marinády naložíme naklepané plátky masa (vepřové, drůbeží) a uložíme... více o Skvělá marináda na maso
 
              
          Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky bujónu a vaříme cca 15... více o Krémová žampionová polévka
 
              
          Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji – lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama. Přilijeme litr vody, přidáme brambory, bujón a česnek.... více o Česnečka z Vysočiny
 
              
          Vepřové maso očistíme a dáme do rozpáleného tlakového hrnce opéct nasucho ze všech stran dozlatova. Po vložení do hrnce se maso na dno... více o „Vepřovka“ z papiňáku
 
              
          Do třílitrového hrnce dáme vařit vodu, přidáme nové koření, bobkový list, pepř, špetku soli, bujóny a na kostičky nakrájené brambory. Asi po... více o Ájenčina šumavská kulajda
 
              
          Na tuku osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, brambory a zalijeme vodou, aby byly suroviny potopené. Uvaříme s kostičkou bujónu. Pak... více o Krémová mrkvová polévka
 
              
          Ze všech ingrediencí mimo masa, cibule a piva umícháme kašičku, kterou potřeme osolené plátky masa (neklepeme, jen po stranách nařízneme).... více o Náchodská krkovička
 
              
          Cizrnu namočíme nejlépe přes noc do studené vody a druhý den uvaříme doměkka. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme nakrájená rajčata,... více o Cizrna s česnekem
 
              
          Kuřecí prsa naložíme minimálně na 3 hodiny do podmáslí. Poté smícháme strouhanku, rozdrcené cornflakes, koření a sůl v misce. Prsíčka... více o KFC Chicken
 
              
          Chřest oloupeme, tvrdké konce odřízneme (cca 2–3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme, zalijeme zeleninovým... více o Polévka z chřestu
 
              
          Rybičky v tomatě dáme do mísy, rozmačkáme vidličkou, přidáme jemně sekanou cibuli, prolisovaná vejce a drobně nakrájenou okurku. Zakapeme... více o Rybičková pomazánka
 
              
          Mouku smíchejte se solí a pepřem. Přidejte vajíčka a zamíchejte. Za stálého míchání nasypte cukr. Vložte na pánvičku s rozpáleným olejem na... více o Rychlé báječné palačinky
 
              
          Všechny suroviny smícháme dohromady. Uděláme placičky a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C 10 minut. Podáváme s topinkou.... více o Tvarůžková bomba
 
              
          Maso nakrájíme na kostičky (velké asi jako na klasický guláš) a proházíme v troše mouky. Nakrájíme si cibuli. Na rozpáleném sádle (popř.... více o Pravý segedínský guláš
 
              
          Roštěnky naklepeme, potřeme olejem a asi hodinu necháme odležet. Osolíme, opepříme a prudce po obou stranách opečeme. Mírně podlijeme a... více o Roštěnky se smetanovou omáčkou
 
              
          Uzený špek na kostičky dáme do hrnce spolu s cibulkou a osmažíme dorůžova. Přidáme fazole v plechovce, necháme zhruba 5 minut povařit,... více o Mexická dršťková polévka
Žádné recepty nebyly nalezeny
 
                     
                     
                     
                    