Řízky v těstíčku Stella
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne, pak usmažíme jako... více o Řízky v těstíčku Stella
 
              
          Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne, pak usmažíme jako... více o Řízky v těstíčku Stella
 
              
          Na oleji zpěníme 1 větší cibuli pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě, vysušíme a nakrájíme... více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně
 
              
          Bagetu (veku) nakrájíme na plátky, které potřeme máslem. Hermelín nakrájíme na plátky a poklademe jimi namazané plátky bagety. Nakonec... více o Hermelínové chlebíčky
 
              
          Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Slijeme vodu, přidáme vejce, sůl, strouhanku a polohrubou mouku tak, aby těsto bylo husté.... více o Chlupaté knedlíky
 
              
          Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na okrajích je na několika místech nařízneme, aby se nekroutily. Houby očistíme a... více o Kotlety na houbách
 
              
          Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Přidáme asi 1 a 1/2 lžíce koření a asi 4–5 lžic sójové omáčky. Necháme přes noc marinovat. Ráno... více o Čína pro lenochy
 
              
          Na olej dáme nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené maso, osolíme, přidáme chilli a necháme dusit. Nejprve ve vlastní šťávě a pak pomalu... více o Ostrá směs s kedlubnami
 
              
          Cibuli zpěníme na tuku, přidáme sladkou (pálivou) papriku, kmín, maso na kostičky a podlijeme vodou. Přidáme bujón, pepř, libeček, kečup dle... více o Vepřové námořnické maso
 
              
          Játra očistíme, opláchneme a necháme okapat. Cibuli si pokrájíme nadrobno a osmažíme na trošce oleje dozlatova. K cibuli přidáme játra,... více o Omáčka z drůbežích jater
 
              
          Do hrnce dáme vařit vodu se solí a tukem. Když voda začne vřít a tuk je rozehřátý, přisypeme mouku a za stálého míchání povaříme asi 5 minut... více o Žloutkové věnečky
 
              
          Smícháme mouku se solí, pepřem a paprikou, přidáme máslo na plátky a mícháme, dokud nemáme drobenku. Pak přidáme sýr a opět promícháme.... více o Slané sýrové sušenky
 
              
          Maso očistíme a prošpikujeme špekem. Očistíme a nakrájíme kořenovou zeleninu. Na pánev dáme trochu sádla, kořenovou zeleninu, plátek... více o Svíčková na smetaně podle mojí maminky
 
              
          Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix. Přidejte 200 ml vody,... více o Pikantní směs na ryby Mangoot
 
              
          Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej... více o Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
 
              
          Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek nasekáme. Přidáme další ingredience, promícháme, podle chuti přidáme syrovou červenou... více o Troubův guláš
 
              
          Těsto vyválíme a dáme do koláčové formy i přes okraje. Smícháme parmazán, česnek a bylinky. 1/3 směsi posypeme těsto, na to rozložíme cuketu... více o Pizza z listového těsta – rychlovka
 
              
          Cibuli nakrájejte a na oleji ji nechte zezlátnout. Hlívu omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Potom ji přidejte k cibuli a nechte chvíli... více o Falešná dršťková z hlívy
 
              
          Vaříme maso v tlakovém hrnci v minimálním množství vody s kořením (bobkový list, nové koření, sůl). Vývar doplníme mlékem a šlehačkou na... více o Pajšlovka
 
              
          Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka. Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření, bobkový list a... více o Utopenci v pivním nálevu
 
              
          Recept je bez jogurtu, vajíček a dalších zbytečností. Vlažné mléko smícháme s cukrem a rozdrobíme do něj droždí. Kvásek necháme asi 5 minut... více o Stánkové langoše
 
              
          Na rozpáleném oleji osmažíme 1 nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme zelí, celý kmín, zalijeme vínem a dusíme. V druhé pánvi smažíme... více o Lasagne se zelím
 
              
          Kroupy propereme a uvaříme do poloměkka. Oloupané brambory pokrájíme na kostičky. Houby namočíme na hodinu do vody, pak je na tuku podusíme... více o Táborský maňas
 
              
          Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, zprudka osmahneme na troše rozpáleného oleje, přidáme na větší kousky nakrájené... více o Kuřecí kousky se žampiony a koprem
 
              
          Chřest omyjeme a odkrojíme hlavičky, které si necháme na konečné ozdobení polévky. Zbylý chřest vložíme do horkého drůbežího vývaru. Vývar... více o Chřestová polévka
 
              
          Křídla očistíme, vaříme v osolené vodě asi 15 minut. Osušíme a dáme je stranou. Z mouky, vajec, mléka, bryndzy, soli a mleté papriky... více o Bryndzová křidélka
 
              
          Osolené mléko přivedeme k varu a zahustíme moukou rozšlehanou ve vodě. Když omáčka získá správnou konzistenci, přidáme najemno nasekaný kopr... více o Koprovka podle mámy
 
              
          Hlívu opláchneme, rozebereme na jednotlivé plodnice. Pokud jsou nohy příliš dlouhé, ořízneme je. Poté hlívu po dobu cca 5 minut napaříme v... více o Smažená hlíva jako řízek
 
              
          Nejdříve si připravíme odpalované těsto. Vodu s olejem a špetkou soli přivedeme k varu, přisypeme mouku a restujeme, dokud nevznikne hladká... více o Větrníky
 
              
          Příprava je snadná. Všechno dáme do mísy (včetně rozdrobených kvasnic), trochu promísíme a necháme kynout cca 20–30 minut. Mezitím... více o Kynuté ovocné knedlíky
 
              
          Cuketu umyjeme a oloupeme. Nakrájíme ji na kolečka o průměru 1–2 cm. Z každého kolečka odkrojíme střed, kde jsou pecky, a vznikne nám základ... více o Cuketové kroužky
 
              
          Z trochy mléka (cca čtvrt hrnku), lžičky cukru a kostičky droždí zaděláme kvásek. Ten necháme 15–30 minut kvasit na teplém místě. Hrubou... více o Kynuté houskové knedlíky podle prababičky
 
              
          Do misky dáme všechny ingredience a pořádně promícháme. Necháme deset minut odstát. Připravíme si pekáček, do kterého naskládáme plátky masa... více o Pečeně po kanadsku
 
              
          Jako první si nastrouháme brambory najemno. Osolíme, rozklepneme jedno vejce, přidáme mouku a pořádně smícháme. Mouku dáváme do té doby, než... více o Honzíkovy halušky
 
              
          Penne rigate uvaříme v osolené vodě podle návodu. Cuketu nakrájíme na plátky a širší nudličky, brokolici rozdrobíme nebo okrájíme na drobné... více o Boží penne rigate
 
              
          Těstoviny uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje podle návodu. Mezitím si oloupeme a na plátky nebo půlplátky nakrájíme žampiony, které dáme... více o Houbové těstoviny
 
              
          Malý pekáč vymažeme máslem a na dno položíme klobásky. Vložíme na 10 minut do vyhřáté trouby (180 °C), poté klobásky otočíme na plechu a... více o Tode in the hole
 
              
          Hovězí maso a slaninu (uzené maso) pokrájejte na kostičky a uvařte do poloměkka v osolené vodě. Přidejte na kostičky pokrájenou mrkev,... více o Boršč bez zelí
 
              
          Cibuli nakrájíme na drobno a s česnekem orestujeme na olivovém oleji. Poté přidáme maso a řádně opepříme. Když je maso orestované, přidáme... více o Špagety s mletým masem
 
              
          Namočíme na 24 hodin rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření. Necháme asi tak 5 minut... více o Bavorská svíčková
 
              
          Na olejem potřený alobal poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme. Na brambory položíme naklepané maso,... více o Dobrota z alobalu
 
              
          Čočku namočíme alespoň na 2 hodiny do studené vody. Vodu slijeme a čočku propláchneme. V hrnci ji zalijeme vodou a povaříme spolu s pepřem,... více o Čočka nakyselo
 
              
          Do hrnce vlijeme 1,5 l vody, vsypeme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, okořeníme kmínem, majoránkou, zázvorem a osolíme. Dáme vařit... více o Česneková polévka oukrop
 
              
          Maso dobře očistíme a v hrnci zalijeme 1,5 l vody. Osolíme, přidáme na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu, celou oloupanou cibuli, česnek... více o Kuřecí polévka
 
              
          Do pekárny postupně dáme všechny ingredience v uvedeném pořadí. Čím čerstvější je mouka, tím lépe.... více o Chleba – J&H
 
              
          Koleno omyjeme, vysušíme a kůži nakrojíme do čtverečků ostrým nožem. Zvenčí vetřeme kmín, sůl a pepř. Koleno vložíme do pekáče, přelijeme... více o Bavorské vepřové koleno s pivní krustou
 
              
          Čočku přebereme, opláchneme na sítku, nasypeme do hrnce, zalijeme studenou vodou asi 3 cm nad čočku a přivedeme k varu. Přidáme najemno... více o Čočková polévka se sušenými švestkami
 
              
          Těstoviny uvaříme podle návodu. Na pánvi si rozehřejeme trochu oleje, osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli dozlatova a na plátky nakrájený... více o Těstoviny s citronovou omáčkou a kuřecím masem
 
              
          V misce smíchejte koření, tymián, olivový olej a trochu citronové šťávy. Nakrájejte cca 4–5 hrubších plátků citronu. Vnitřek kuřete vysypte... více o Kuře na soli s citronem
 
              
          Oloupanou cibuli, česnek a sterilizované papriky rozsekáme najemno, nejlépe robotem. Přidáme pepř, sůl, sladkou papriku, dva balíčky... více o Nakládaný camembert
 
              
          Na řízky nakrájíme a naklepeme maso, následně osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se natřely z obou stran.... více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno
Žádné recepty nebyly nalezeny
 
                     
                     
                     
                    