
2.92
Uvedené ingredience nasypeme do mísy, zamícháme a část této zamíchané náplně nalijeme do formy. Druhou část si necháme… více o Rychlá chutná bábovka
Mouku, cukr, olej, mléko, vejce a prášek do pečiva vložíme do mísy, dobře promícháme a vlijeme do tukem vymazané a… více o Super chutná bábovka
1. Do 5 litrového hrnce dáme 3 litry vody 2. Do hrnce s vodou dáme 2 vepřová kolena, 3 cibule, 5 stroužků česneku,… více o Chutná zelňačka
Těžko se tomu věří, ale na letní oslavě oslníte nejen grilovaným masem. Zkuste grilovanou… Celý článek
Zatímco v zimě každý uvítá talíř horké polévky, která ho zahřeje, v létě jsou ideální studené… Celý článek
Houbaření je takový český národní sport. Podle mykologů vyrazí každoročně do lesa na houby… Celý článek
Když je před vámi parný den, nechcete se určitě hned ráno odbourat těžkou snídaní. Zkuste… Celý článek
Kynuté těsto. Dva díly. Vyválet do kruhu, nakrájet na osminy, potřít lehce olejem, grilovací koření, zamotat, navrch… více o Anglické rohlíky
Ve vodě si rozmíchejte kakao, za stálého míchání přiveďte k varu (zhoustne to), povařte cca 1 minutu a nechte řádně… více o Senzační kakaový dort z piškotů za studena
Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin - olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř,… více o Béřovický králík
Do formy nalijeme podmáslí s vodou, přidáme ocet, olej, med, sůl, vsypeme mouky a koření a nakonec droždí. Program… více o Výborný chléb, který se vždy povede
Vepřové maso pokrájíme na nudličky(kostky),které osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo… více o Vepřové s cibulí – minutka
Nakrájíme: cibuli na drobno, okurky a mrkev na plátky, vypeckované olivy na půlky, sýr na větší kostičky. Česnek utřeme… více o Míchaná vajíčka na zelenině
Cuketu umyjeme a oloupeme. Dále cuketu nakrájíme na kolečka - hodně koleček o průměru 1cm - 2cm. Odkrojíme střed kde… více o Cuketové kroužky
Ve větší míse smícháme mouku, kypřící prášek, kokos, cukry, vejce, mléko a olej. Těsto vlijeme do vymazaného a… více o Kokosová buchta
Maso potřeme solí, urovnáme (natlačíme) do hrnce. Za 3-4 dny zalijeme připraveným nálevem aby bylo potopené. Zatížíme a… více o Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Nejdříve si připravíme nálev. Vodu s octem, kořením a cukrem svaříme a necháme 5 minut vařit na mírném ohni. Nálev… více o Pikantní čerti
Na pánvi rozpálíme tři lžíce olivového oleje. Zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme… více o Čína pana Nerudy
Rozmixujte jahody, pak je nasypte do misky a nasypte ovocný cukr a zamíchejte. Poté nalijte džem do zavařovací sklenice… více o Jahodový džem