Nachystáme směs masa z ingrediencí. Vedle v misce si připravíme omáčku z hořčice, cibule nasekané najemno, kečupu, kapky tabasca a pimienta. Nechcete-li dělat omáčku, můžete bulku jen potřít hořčicí. Z masa tvarujeme koule, které potom rozplácneme na požadovanou placku. Tu osmahneme na rozpáleném sádle a podáváme v bulce potřené omáčkou s cibulí, salátem a rajčaty. Podáváme samozřejmě po americku s kolou s ledem.
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu