3.19
Suroviny na náplň vymíchejte do pěny a vytvarujte kuličky. Lepší je dát hmotu ztuhnout (do mrazáku), pak pomocí lžičky… více o Brambory Apetit
Oloupeme jablka a nakrájíme je na kostičky. Dáme jablka do hrnce s trochou vody a hnědým cukrem, vaříme 10 minut. Do… více o Apple crumble
Těsto: polohrubou mouku, sůl, máslo a studenou vodu smícháme a uděláme těsto, které necháme alespoň 3 hodiny v ledničce… více o Jablečný Apple pie
České Vánoce už dávno nejsou jen o kaprovi, cukroví a misce jablek s mandarinkami. Barevnost… Celý článek
Na vánočku od babičky vzpomínáte, ale do své vlastní se pustit bojíte? Není se čeho bát!… Celý článek
Vánočka je spolu s cukrovím sladkým symbolem Vánoc. Nadýchaná, krásně vláčná a voňavá. Přesně… Celý článek
Nepečené cukroví rozhodně není žádným chudým příbuzným pečených dobrot ani řešením z nouze.… Celý článek
Kuře rozčtvrtíme. Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku… více o Česnekové kuře
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě… více o Tousty s kruhy
Maso ostrým nožem rozřízneme na 1-2 cm silný plát. Plát masa rozložíme na prkénko a navlhčenou paličkou jej rovnoměrně… více o Roláda z vepřového masa
Sypké ingredience smícháme v jedné míse. Do druhé dáme mléko,vejce,máslo a čokoládu. Dobře propracujeme a postupně… více o Cookies sušenky
1. Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Kořenovou zeleninu oloupeme, nakrájíme na drobné… více o Dietní ptáčci
Z cukru + vody uděláme řídký karamel, ve kterém lehce povaříme jablíčka nakrájená na kostky a přidáme rum na másle… více o Dezert jablka karamel
Vejce, cukr, ztužený rostlinný tuk, med, sodu a mouku dáme do mísy a ve vodní lázni vše mícháme, dokud hmota… více o Medovník s kávičkou
Připravíme si těsto. Na vál dáme hladkou mouku a na ni nastrouháme tuk. Do skleničky rozklepneme 1 vejce a dolijeme… více o Jablečný závin
Z mouku, soli, 2 lžiček olivového oleje, cukru, sušeného droždí, vody a vinného octa vypracujeme nejlépe vařečkou… více o Arabský chléb – Pide
Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Citrónový krém 1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se… více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE
Kakao, kr. cukr a mléko v menším hrnci a na mírném ohni necháme rozvařit. Když se hmota vaří, přidáme 100 g másla a… více o Nepečený kokosový kmen