
3.29
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi na oleji orestujeme dozlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přesuneme maso na talíř a do… více o Pradědovo tajemství
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Nemusíte strávit v kuchyni dvě hodiny, abyste uvařili dobře a zdravě. Stačí vědět, jak na to.… Celý článek
Nadýchané okraje, tenoučké těsto a lahodná rajčatová omáčka s mozzarellou a čerstvou bazalkou.… Celý článek
Těstoviny jsou tak variabilní surovina, že vám vůbec nebude vadit jíst je celý pracovní týden.… Celý článek
Černý bez je rostlina, která se již po staletí používá v lidovém léčitelství, a jeho květy lze… Celý článek
Ocet, olej, kečup, hořčici promícháme a svaříme. Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme svařenou… více o Sloní mlsanec
Kuře osolíme, smícháme čerstvý nasekaný rozmarýn se šťávou z citronu a potřeme celé kuře i z vnitřku. Omytý citron… více o Kuře podle Olivera
Brambory ustrouháme na jemném struhadle, přidáme vajíčko, mouku, sůl a vypracujeme hladké těsto, mouky přidáváme tolik,… více o Plněné bramborové placky
Z bílků ušlehat sníh, přidat oba cukry, nad parou šlehat do zhoustnutí. Přidat ořechy. Na vymazaném plechu tvořit… více o Laskonky
Čočku, hrách a fazole namočíme přes noc, druhý den je v téže vodě krátce povaříme, přidáme kroupy a vaříme do změknutí… více o Hrstková polévka z Hané
Sypké ingredience smícháme v jedné míse. Do druhé dáme mléko,vejce,máslo a čokoládu. Dobře propracujeme a postupně… více o Cookies sušenky
Kroky: 1. Scedíme celer nebo nastrouháme najemno čerstvý (1/2 čerstvého celeru). 2. Umeleme šunkový salám s cibulí… více o Výborná celerová pomazánka
Omytou a očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme mrkev,… více o Italská omáčka
Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou,… více o Rychlý celozrnný špaldový chléb
Základ zeleninového vývaru: zelenina – rajčata, paprika, brambory a cibule. Dle chuti a toho co máme zrovna doma pak… více o Zeleninová polévka se smetanou
Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme nakrájené na kostičky brambory a na drobno nakrájené… více o Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky
Kuřecí prsa nakrajíme na silnější proužky, osolíme, obalíme v mouce, vejci a lehce drcených lupíncích se semínkami.… více o Chicken Fingers