
3.11
Žloutky rozšleháme s krystalovým a vanilkovým cukrem, přidáme olej, vodu a jogurt. Vše ještě chvilku šleháme. Přidáme… více o Jogurtová bábovka s kokosem
Vymažeme máslem formu a posypeme ji kokosem nebo strouhankou. Smícháme vejce s cukrem a všechny ostatní ingredience.… více o Jogurtová buchta
Všechny ingredience na těsto smícháme, vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, posypeme ovocem a dáme péct. více o Jogurtová bublanina
Při pohledu na její sladké výtvory je někdy těžké uvěřit, že jsou opravdu k jídlu. Kristina… Celý článek
Máte-li velkou úrodu rajčat, jistě přemýšlíte, jak je chutně zužitkovat. Zkuste je usušit. Je… Celý článek
Vybrat kvalitní kečup je občas složitější, než se zdá. Může se v něm schovávat velké množství… Celý článek
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) bez… více o Ďábelské tousty
Z ingrediencí uděláme těsto podobné lineckému, rozdělíme na dvě části a jednu část obarvíme kakaem. Tmavé těsto… více o Dvoubarevné jablkové řezy
Do mírně ohřátého medu zamíchejte uvařenou silnější kávu, cukr, vejce, sodu, koření a med a přidejte tuto směs do mouky… více o Včelařův perníček
Upečeme hlavičku česneku 20 minut v alobalu v troubě na 180 stupňů. Mezitím dáme dělat vývar. V hrnci na rozpáleném… více o Česneková omáčka
Maso nakrájíme na nudličky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na 2 hodiny odležet. Potom maso poprášíme moukou,… více o Hovězí Stroganov
Salám nastrouháme a smícháme s nakrájenými okurkami a cibulemi.Olej,ocet,hořčici,kečup,sůl,cukr a chilli svaříme… více o Sloní pochoutka
Fazolové lusky krátce orestujeme na rozpáleném oleji na pánvi, přidáme nasekaný česnek a společně podusíme. Listový… více o Tuňáková mísa
Čočku namočíme tak na 2 hodiny a ve stejné vodě dáme vařit s novým kořením, pepřem, bobkovým listem a solí. Po změknutí… více o Čočková polévka podle Romany
Začínám tím, že si rozkrájíme cibulku na menší kousky a na rozpáleném sádle necháme lehce zhnědnout, potom přidáme… více o Hovězí gulášek
Mleté ořechy promícháme s cukrem, kakaem, rumem a máslem na tvárnou hmotu. Rozdělíme ji podle počtu třešní na stejné… více o Rumové nepečené košíčky
Drůbky a maso dáme vařit, osolíme a opepříme, vaříme velmi pomalu. Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu a cibuli.… více o Kaldoun
Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu… více o Masová směs na pánvi