
2.78
Papriku zbavíme stopek a jadřinců, nakrájíme na nudličky, rajčata na tenká kolečka a oloupanou okurku nastrouháme.… více o Balkánská miska
Rozdrcené kakaové sušenky BEBE pokapeme javorovým sirupem nebo medem, přidáme vrstvu rozmixovaného kiwi, na to vrstvu… více o Kiwi mňamka
Cibuli nasekáme na drobno, na oleji osmahneme. Na malé kousky nakrájíme zeleninu, přidáme k cibulce, chvilku podusíme a… více o Rajčatová mňamka
Představte si dort, jehož část se vznáší ve vzduchu. Nejde o kouzlo ani optický klam, ale o… Celý článek
Výhodou švestek je, že z nich můžete vařit celý rok. Jsou skvělé sušené, mražené, destilované,… Celý článek
Zavařování ovoce, to nemusí být jen džemy a kompoty. Zkuste si z ovocné úrody udělat i pečený… Celý článek
Švestkové koláče ke konci léta neodmyslitelně patří a voní prázdninovými vzpomínkami. Navíc… Celý článek
Vykynutým kváskem zaděláme běžným způsobem volnější kynuté těsto. Po vykynutí rozprostřeme na plech, posypeme hustě… více o Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Těsto: v mikrovlnce nebo ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu s máslem, důkladně promícháme necháme trochu zchladnout a… více o Luxusní čoko dekadentní dort – vhodný pro celiaky
Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Na rozpuštěném másle orestujeme pokrájenou cibuli a česnek, přisypeme žampiony na plátky pokrájené a za stálého míchání… více o Králičí kapsy
Do mísy rozdrobíme kvasnice, posolíme, promneme je vařečkou a hned jak se začnou roztékat okamžitě je zasypeme částí… více o Plněné kynuté knedlíky
Uvařenou cizrnu smícháme s nakrájenými rajčaty a ostatními surovinami, zalejeme dopředu připravenou zálivkou a… více o Barevná cizrnová směs s olivami
Vepřovou panenku očistíme od přebytečného tuku a blan, osolíme a opepříme. Na kuchyňskou desku poklademe slaninu tak… více o Vepřová panenka
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků… více o Jahodovo-rebarborové řezy
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí… více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Suroviny vložíme do pekárny postupně. Prvně tekuté ingredience a pak sypké. Zapneme pekárnu na základní program a… více o Pšenično-žitný chléb (kmínový)
Z hery, smetany a mouky udělat těsto. rozválet a vykrájet tvary. péct na 250°C dokud se nenafoukne. Ještě teplé… více o Cukroví od Ivy
Do tvarohu vetřeme 4 lžíce cukru krystal, vanilkový cukr, šťávu i kůru z poloviny citronu a hoblinky čokolády.… více o Vynikají nepečený ovocný dort